Şimdi Ara

Oto Tesisatçı Öneri (Büyükçekmece / Beylikdüzü / Avcılar Civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım için ses sistemi toparlama işlemini tamamladım.

Şimdi sıra bir oto ses sisteminin kablolama işlemlerini yaptırmaya geldi. Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar civarı bu işi gerçekten layıkıyla yapabilecek bir yer tavsiyesine ihtiyacım var. 10 yıldır / 20 yıldır bu işi yapan yerler var ama kaba düzen yapan bir yer aramıyorum. Mesela kablo kalınlığı vs. için alışkanlıklardan ve öngörüden ziyade hesap kitap yaptıktan sonra en uygun olanı seçmesi gerekiyor. Ses sitemi için o kadar masraf ettikten sonra, tesisatta ötürü sistemden yeterli verimi alamamak istemiyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Fatih sanayi sitesi Karşısı erkan oto var orda yaptırmani tavsiye ederim bende orda yaptırdım.temiz işçilik var.1.5 2 saate hazır oluyor.ama dışardan ürün alıp gidersen garantisini vermez sanırım.temiz işçiliği var.ucuz tirt kablo kullanmiyorlar 25 liraya satılan setler var onlar en assagi 50 tl lik setlerden kullanıyor.istesigin marka bazen olmuyor gidip siparis vermen gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap / öneri için teşekkürler ;-)
    Araç içi ses yalıtımı işini çözünce bir uğrayayım Erkan Otoya ;-)
  • Siz demi yalıtım yapacaksınız :)).bende malzemeleri aldım haziranın 14 une doğru komple sökucem iç tarafı.pc parçalarını da satarsam hazır sökmusken navigasyon umuda bağlayacagim =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.