Şimdi Ara

oto teybe sub ekleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kenwood KDC-W4044UAY Oto Müzik Seti - Kullanma Kılavuzu - Sayfa:11
    https://ekilavuz.com/kenwood-kdc-w4044uay-oto-muzik-seti--766c3e9b184df7f9-11
    aracımızda linkteki teyp mevcut buna oto amfi takmadan direk teyp çıkışlarından birine sub hoparlör ekleyerek bass almak için ne gibi değişiklik yapmam gerekir

oto teybe sub ekleme ? sub hoparlörü

oto teybe sub ekleme ?

• Amfi olmadan subwoofer baglayamazsiniz.hem çıkış aşırı ısınır ve devreyi keser,hem de frekans filtresi olmadığı için sokak satıcılarınin hoparlörleri gibi ses çıkar.bas ise hiç duyulmaz.mid gibi çalar.subwoofer amfisi takmaniz gerekiyor
  • mardina kullanıcısına yanıt
    4 kanalın herhangi birinden linkteki amfiye giriş yapsam kart üzerinden sub çıkış yapsam olur mu ?
    www.hepsiburada.com
    Robotekno Mono Amfi Devresi Ses Yükseltici TDA2030A 18W 6V - Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/robotekno-mono-amfi-devresi-ses-yukseltici-tda2030a-18w-6v-12v-p-HBV00000AOE8Y

bu arada teybin arkasında ısınma var bunun sebebi resimdeki sub hoparlörü amfisiz takmış olduğumuzdan mıdır? onun haricinde 5 hoparlör ve midde teyip çıkışlarına bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 17 Nisan 2019; 22:18:48 >

• teybin özelliklerinde arka çıkış sub olarak ayarlanıyormuş bunu nasıl yapabilirim
    www.kenwood.eu
    Receivers • KDC-W4044UAY Specifications • KENWOOD Europe
    https://www.kenwood.eu/car/receivers/all/KDC-W4044UAY/?view=details
  • Hocam alın bi sub. amfisi takın tda2030 zaten yarısı thd araca yeterli gelmez bence.

@Emin-Firtina
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Tda2030 olmaz, başka anfi takmak , anfi bağlamış olmak fikri tda2030 ile size + birşey katmaZ.

Ön hoparlörden sadece sağ sol ikisini teybin front çıkışlarına + -- dikkat ederek bağlayın.
    Arka hoparlör den sağ sol ikisini ++ -- dikkat ederek bağlayın, artı ve eksiler doğru olursa, teyp çıkışına bağlanan sub a göre daha iyi bass verir.
    Arkadaşlarında dediği gibi harici woofer için anfi şart,,
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    hocam +-dikkat etmeden bağlantı yapıldı fakat teyp 4 kanal olmasına rağmen arka çıkışlarda 2 hoparlör paralel bağlı toplamda 6 hoparlöre çıkış var , ben sadece sub ayırmak istiyordum fakat bir oto amfi alacak masrafa girmek istemiyordum teybin kılavuzunu biraz inceledim arkadaki çıkışlar sub olarak ayarlanıyormuş ama nasıl olacak bilmiyorum sadece o çıkışa sub bağlayıp kullanmak istiyordum yani bu şekilde kullanılamıyacağını oto amfinin şart olduğunu mu diyorsunuz ? tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RCA vs Aux
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    teybi kapatıp bir tuşa basılı tutup açınca veya menu sistem audio ayarlarından arka preout çıkışı sub olarak çevrilebilir, belkide şuanda sub dur,,,
    yalnız bu sub çıkışı hoparlör çıkışı değil, arkadaki anfi sinyal ses çıkışı için geçerli,

diğer hoparlörlerin durumu ve konumunu gösteren resim çekin, bakayım, hiç mi bass yok, varda çokmu cılız,,
    öncedende dediğim gibi hoparlör +++ ve --- önemli,,, ben teybe deneme amaçlı arka hoparlörün birisini ters bağladım, tüm bass yok oldu,, çünkü diğerine göre ters çalıştığı için açığa çıkan sesi yutuyor,, pil ile tek tek deneyip belirleyebilirsiniz.
    pili deyirince hoparlör dışa doğru hareket ederse, pilin artı ucu, ses artıya.. eksilere siyah bant yapıştırın veya artılara düğüm atın,,
  • Teybin çıkışına iki hoparlör paralel bağlandığınızda hoparlör 4 ohm ise 2 ,8 ohm ise 4 ohm a düşer bu da çıkış katı amplifikator entegre sinin aşırı yük nedeniyle ısınmasına sebep olur.yazin sıcak havada çıkışların kendini kapattığını görebilirsiniz.resimdeki subwoofer ne olduğu anlaşılmıyor.sanki bilgisayar 5.1 hoparlör sistemi gibi, eğer öyleyse buna subwoofer diyemeyiz, muhtemelen de öyle çünkü gerçek bir oto subwooferi teybin çıkışına direk baglayamazsiniz, çıkışı yanar, ayrıca subwoofer frekans aralığı 20-200 Hertz arası olması lazım,sub anfisinde bunu ayarlayan trimpot lar vardır, tiz ve mid sesleri bastırıp sadece baş frekansı yollar,boğuk ama güçlü bir ses gönderir hoparlöre.
    Evet, hoparlöre baktım baktım , bende zayıf gördüm, kağıt hoparlör gibi, eski vede tam woofer değil sanki,,
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    hocam bası müzik içinde hissedemiyorum gibi evde kullandığım 2+1 bass çok belirginken burada o durum söz konusu değil ama dediğim gibi hoparlör kutuplarının bağlantısının önemi yoktur diye rasgele bağlamıştım muhtemelen ters kutuplandırılmış olanlar var ve bazı kanallara fazladan bağladığım hopralörler teybin yanmasına sebep olur mu onları iptal mi etmem gerek . tşk cevaplar için

@mardina
    Tabikide teybe zarar verir,, yukarıda arkadaş bahsetmiş, aşırı yük biner ,,,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.