Şimdi Ara

oto teybinde müzik klipleri hangi formatta olmalıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru çok basit olabilir. flash bellekten oto teybinde müzik klibi izlemek istiyorum uzantıyı mp4 yaptım ama görüntü var ses yok.dosyanın uzantısı ne olalıdır ki flash bellekten klipleri izleyebileyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gulfstarmec

Soru çok basit olabilir. flash bellekten oto teybinde müzik klibi izlemek istiyorum uzantıyı mp4 yaptım ama görüntü var ses yok.dosyanın uzantısı ne olalıdır ki flash bellekten klipleri izleyebileyim?

flash belleğin dosya sistemi ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Soru çok basit olabilir. flash bellekten oto teybinde müzik klibi izlemek istiyorum uzantıyı mp4 yaptım ama görüntü var ses yok.dosyanın uzantısı ne olalıdır ki flash bellekten klipleri izleyebileyim?

Fat32. Dosya sistemi önemlimidir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Fat32. Dosya sistemi önemlimidir?

Evet. NTFSde müzik çalmıyor sanırım,

Fat32 uygun.. mp4 desteklemesi lazım garip geldi, Avi deneyebilirsin ama mp4 çok yaygın :/ Sen flasha bi format at, sonra bir daha dene,, ve bir dahakine oto teypbin markası modelini öğrenebilirsen paylaşıver.. hem üzerine belirtmesi lazım desteklediği uzantıları

• teybin markası Universal modelini tam hatırlayamıyorum.üzerinde desteklediği uzantıları yazmıyor.dvd ve vcd çalar yazıyor.şu an mpg olarak convert ediyorum vcd uzantısı mpg ti yanlış hatırlamıyorsam.sizce mpg olarak oynatabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.