Şimdi Ara

Oto Teyp İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Bir Teyp Almayı Düşünüyorum We Aklımda Pionner War.Sizce Hangi Teybi Almalıyım.350-400 YTL Lik ßir Bütçem War O Aralarda Bi Teyp Önerirseniz Daha İyi Olur.Lütfen ßi Öneri Yapın.

• jvc tabiiki
  • http://www.magnitola.ru/images/items/JVC_KD-AVX2.jpg
    buyur usta mükemmel bir cihaz çok teyp değiştim bu bambaşka
  • Pioneer dan şaşmam
    şöyle 300 ytl civarında mp3 çalarlı mosfet çıkışlı bir pioneer tadından yenmez.

ama oto teybinde sony i tavsiye etmem. forumları okursan memnuniyet zayıf.
  • pioneer
  • Konunun yeri burası değil,

Teyp konusunda bütçeniz varsa Jvc yada Alpine öneririm.

Orta halli birşey istiyorsanız Pioneer derim (alt serileri)
  • Merhaba ben sana sony nin yeni çıkan teyplerini öneririm.. çok güzel tasarımı ve sesi var. montajıda çok kolay. aracınız renault ise bazı modelleri direk uyumlu bazılarıda bir aparat ile direksiyondan kumanda ve bilgi ekranına uyum gösterebiliyor.. ayrıca ben geçenlerde aldım.. benden ögren karşelerimin ikiside kendi arabalarına aldılar.. Tahtakalede ithalkatçı garantili (2 YIL) yani sony nin resmi garantisi değil.. 200 YTL ye aldığım kdv dahil faturalı teyp sony bayilerinde 380 YTL ye satılıyordu... Gidipte ona o şekilde para verene kadar git tahta kalede çok güzle garantili modeller var..
    bendeki modelinde VCD player da entegre içinde ayrıca güneşlik şeklinde televizyon var güzel oluyor ikiside birbirine bağlı hem MP3 listesinide yuklarıdaki ekranda gösteriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    albea cd çalar acil yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolun Arkadaşlar.

Pioneer 2900 Almayı Düşünüyorum.Özellikler we Görünüş Açısından Çok Güzel ßi Teyp.
    Ne Dersiniz
  • 20 den fazla teyp almış birisi olarak jvc başkası yalan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.