BUGÜN ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR MODUNDAYDIM VE NAVİTECH BDT 7300 İNDESH TEYP' İMİ KIRDIM SANIRIM TAMİRİ FİLAN BAYAĞI MASRAFLI OLUR EKRANI FİLAN KIRILDI DİŞLİLER KIRILDI ONDAN ÜMİDİM YOK YANİ.
ARACIMDA TESİSAT OLARAK FOCAL 4 KANAL ANFİ JBL 1400 W WOOFER 1 TAKIM KICKER MİD BASS 1 TAKIMDA MARKASI BELLİ DEĞİL HOPARLÖR VAR (saolsun tesisaı bağlayan tanıdığımın arkadaşıydı beni kekledi sanırım bende sesimi çıkartmadım) NEYSE OLAN OLDU ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZDEN RİCAM ÇOK MALİYETLİ OLMAYAN 300 TL CİVARI İYİ SES VERECEK BİR TEYP ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZ NE OLABİLİR. BU ARADA KEDİNİN MUNDAR DEMESİ HESAP (NAVİTECH'TEN ÇIKAN SES BENİ TATMİN ETMİYORDU) :)
ŞİMDİDEN İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... SAYGILARIMLA
güncel....
15-20 tL daha ekLersen eğer pioneer 5250sd oLabiLir (internet fiyatLarı biraz yüksek) mükemmeL özeLLikte animasyonLu bi teyp. ben 290a buLdum taksit taksit ödüyorum biLen biLir zaten bu teybi harika
teşekkür ederim incelerim şimdi
7250 sd nasıl birşey,alınır mı yada pioneer alpine yada başka markanın yeni çıkmış kaliteli sesi olan 300-350 tl arası teyp tavsiyesi olan ?
350 lira bütçeyle pioneer 8350 bile bulabilirsin, çok güzel bir teyptir.
aLtan abi verdiğin Linkteki satıcı nasıLdır güveniLirmi ?
ben araştırma yaparken daha beklenmedik masraflardan ötürü bütçeyi 500 tl ye düşürmek zorunda kaldım. amaç yine aynı temiz bir müzik dinlemek.ana üniteyle birlikte sağlam 4 hoparlör işimi görürmü, bu paraya anfili bir sistem alınmaz sanırım.woofer olmayınca anfininde anlamı yok dedi bir tesisatcı arkadaş.bende araç palio olduğu için bağajını malum biliyorsunuz ,woofersız ama olursa ( anlamsız kaçmazsa amfili, amfi olmazsa da sağlam bir teyip ve sağlam birkaç hoparlör ile şimdilik idare edeyim ilerde geliştiririz yavaş yavaş diye düşünüyorum.
arabamda arkada 2 tane 1000 w lık goldmaster hoparlör var , önler cok dandik...şimdi ben arkalarda ki goldmasterları iptal edip yerine baska birşey mi önlerede 2 tane hoparlör mü alayım , yoksa goldmasterları iptal etmeden önlere 2 tane hoparlör yeterli mi?
focalleri 75 tl ye.....pioneer hoparlerleri 175 tl ye teybide 250 ty ve verecek... bana fiyat biraz fazla geldi... işin gerçeği teybide pek ısınmadı için ilerde sistemi geliştirmeye çok uygun değildi sanırım.... arkadaşlar bu paraya en iyi sistem nasıl kurulur, hangi markaların hangi modelleri alınır? siz su marka su modeli al diyin ben gidip yapacağım zira beklenmedik masraflardan ötürü elimizdeki paradan da oluyoruz..şimdiden teşekkürler ilginize.
Ana ünite seçimi için aşağıdaki konuları inceleyebilirsiniz.
aLtan abi verdiğin Linkteki satıcı nasıLdır güveniLirmi ?
bilmiyorum gökhanım, hiçbir alakam yok o satıcıyla, sadece en düşük fiyatı göstermek için koydum linki.
@stilist07 500 lira biraz fazla istemiş bence. pioneerin 2320ub değil de 50 li serilerinden biraz üst (3250, 4250, 5250 gibi) modellerini öneririm. teyp ve hoparlörleri dinleyerek almanızı tavsiye ederim. Böylece işinizi görüp göremeyeceğini daha iyi kestirmiş olursunuz bence. saygılar..
kararı verdim , 9350 alacağım 310 tl ye fiyat verenler var ancak güvenilir mi ondan endişe ediyorum, kredi kartıyla ödemeyi yapacağız, ya .......................... o zaman ne yaparız diye bir türlü elim gitmiyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme