Şimdi Ara

Oto Teyp ve Hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. 2001 model polo 1.4 arabama teyp ve hoparlör almak istiyorum. 2 hafta önce bir çift 6973e aldım ve arkaya taktırdım ama yeterli gelmedi. Teyp ve ön hoparlörler orjinal duruyor. Blankput kasetçalar aux in ile creative zen mp3 çalar ile kullanıyorum. Önlerden sol trafta patlak.

kaç gündür araştırıyorum 2 tane ön hoparlör ve 1 tane pioneer teyp alacağım. (Anfi almayacağım) Ne alacağıma nerden alacağıma bir türlü karar veremedim.

16cm tweeterlı bi çift pioneer yada tweetersız bilmiyorum hangisi daha iyi.

teyp olarakta 2250sd, 3250sd , 4250 sd, 5250sd bunları buldum. Birde bunların 2200 serileri var sanırım bunlar garantili olanlar. Aralarında baya fiyat varkı oynuyor.

Ben adanada oturuyorum. pioneer satan bir yere gittim 2250sd için 250tl dedi 2 yıl garantili olarak(takma dahil garantili) . Mısır çarşısında aynısı 185 tl dediler garanti yok birde orjinalmi çakmamı bilemiyorum(ayrıca taktırma masrafı var hop+teyp =50tl) . Mağazalardada 2200 modelleri var 280 tl civarında. Ne alsam ne yapsam nerden alsam kafam çok karışık. GG denmi alsam diye düşünüyorum (burdan alsam kago + taktırma masrafı) . Bİrde taksitle almam lazım nakit olarak alamayacağım. en az 10 ay taksit lazım.

Ben sesi açtığımda sesin bozulmamasını istiyorum öndeki hoparlörlerin bassdan boğulmamasını arkadakilerinde yeterli seviyede bass vemesi.

Sizce ne almalıyım hangisini alsam daha iyi olur. Garantili olanlarmı yoksa garantisiz olanlarmı. Ses için yeterli en iyi hangisi olur amfisiz. Yardımlarınızı bekliyorum

• Teyp olarak 4250sd den aşağısı özellik olarak çok yetersiz.
    Eski modellerden de 5150ub ya da 6050ub bakabilirsiniz, bu ikisinin ses özellikleri aynı zaten.
    4250sd bunlardan biraz daha altta kalıyor.
    2010 modellerden 5250sd ve 7250sd tavsiye etmem, 5 band EQ çok kullanışsız, frekans seçimleri iyi değil.
    Ama tabiki çok kötü çalacak değil, 5250sd de alınabilir son çare olarak.
  • radyo pek de önemli değilse 5250 sd öneririm, 6973e lerde teyp çıkışında değil amfiye bağlandıklarında çok iyi çalışırlar, bilginiz olsun. eğer hiçbir zaman amfi takmayı düşünmicekseniz önlere de pioneer tsa 1702i öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.