Şimdi Ara

oto yıkamadaki tehlikeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın hakediyorsunuz, gidip para kazandırmayın şunlara hepsi terörist gibi azılı katil tiplilere.ben minibüslere bile binmek istemiyorum nerede rant var bu hep bu terötist zihniyetli cahil elemanların elinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkea yakınında falanmı dediğiniz yer ben orda oturuyorumda gitmeyelim öyle yerlere haberimiz olsun

İmkan olsa kendimiz yıkayalım diyoruzda oda olmuyor,mecbur gidiyoruz.Benim aracıma biri basınçlı suyu öyle bi tutmuşki kapı kenarından boya kalkmıştı kendim boyadım mecbur

• bu yıkamacıda calısan kisiler zaten sabıkalı iş bulamayan yuz kızartıcı işler yapmış kişiler oluyor.buyuk sehirde otursam giderim 100 metrelik hortum alırım yinede oralara gitmem.araba yıkamak cok keyifli bişey.gitmeyin oyle yerlere.
  • Ben hayatımda bir kere gittim.Bu kadar sorumsuz iş yapılmaz.
    Beni en çok rahatsız eden şey kapıyı açıp kapı arasına tazyikli suyu basmaları.
    Yav akıl var mantık var hiç oraya öyle su tutulurmu?Arabanın başında olduğum için hemen söyledimde kapı içlerini yaptirmadim.
    Zaten kullandıkları bezler hak getiren.Sizin arabanız büyük ihtimal aynı bezle silinen 200. araba felandı.
    Koltukları geriye hızlıca itmeleri,çoğunun kullandığı aşırı kalitesiz parlatıcılar,özensiz işte cabası.
    Size vereceğim en iyi tavsiye kendi yaptığımdır.Eğer işim yoksa hafta sonu çekerim arabayı benzinlige iki liraya su-köpükle yikarim arabayı.Hatta geçende shell de yıkama yerinin başında bekleyen adama yıkattım.Adam o kadar özenli yıkadı ki benim yıkadığım kadar oldu.Zaten çoğu benzinlikte süpürgede var.Yanına da bir iç parlatıcı aldımı tamamdır.O 15-20 verdiğiniz ve hiç de iyi temizlemeyen adamlardan çok daha temiz yaptınız arabanızı.
    Diyeceğim benziklikteki adama verin 2 lira eğer işini özenle yapan biriyse tertemiz eder arabayı.Artık hayatta gitmem o yikamacilara.Sonuçta insanlar emek harcayıp alıyor bu arabaları.

• Oto yıkama işi başlı başına tehlike zaten imkanın varsa kendin yıkayacaksın yoksa da başından ayrilmamak gerek

• Oto yikamaciya vereceginize arabaniza pis binin daha iyi. Kendiniz yapin iç ve dış yikamayi mümkünse.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Ben hayatımda bir kere gittim.Bu kadar sorumsuz iş yapılmaz.
    Yav akıl var mantık var hiç oraya öyle su tutulurmu?Arabanın başında olduğum için hemen söyledimde kapı içlerini yaptirmadim.
    Zaten kullandıkları bezler hak getiren.Sizin arabanız büyük ihtimal aynı bezle silinen 200. araba felandı.
    Koltukları geriye hızlıca itmeleri,çoğunun kullandığı aşırı kalitesiz parlatıcılar,özensiz işte cabası.
    Size vereceğim en iyi tavsiye kendi yaptığımdır.Eğer işim yoksa hafta sonu çekerim arabayı benzinlige iki liraya su-köpükle yikarim arabayı.Hatta geçende shell de yıkama yerinin başında bekleyen adama yıkattım.Adam o kadar özenli yıkadı ki benim yıkadığım kadar oldu.Zaten çoğu benzinlikte süpürgede var.Yanına da bir iç parlatıcı aldımı tamamdır.O 15-20 verdiğiniz ve hiç de iyi temizlemeyen adamlardan çok daha temiz yaptınız arabanızı.
    Diyeceğim benziklikteki adama verin 2 lira eğer işini özenle yapan biriyse tertemiz eder arabayı.Artık hayatta gitmem o yikamacilara.Sonuçta insanlar emek harcayıp alıyor bu arabaları.

Ancak bu kadar güzel tarif edilebilirdi. Peki iç temizliği ve içerideki toz, toprağı nasıl hallediyorsunuz?

Bizim oturduğumuz civarda üst gelir grubuna tabi zenginler karşıdaki lastikçiye yıkatıyorlar. Yıkamacı çocuklar Fatmagül'ün suçu ne filminden alıntı bir bezi suya daldırıp sıkmak suretiyle aynı bezi hem kaput, hem cam hatta konsol üzerinde gezdiriyorlar. Ben uzaktan izliyorum para ile cehalet doğru orantılı galiba diye, zira bu tür yıkamacıya bırakılan araçlar arasında S Class, Panamera gibi modeller bile var. Allah ıslah etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Ben hayatımda bir kere gittim.Bu kadar sorumsuz iş yapılmaz.

Ancak bu kadar güzel tarif edilebilirdi. Peki iç temizliği ve içerideki toz, toprağı nasıl hallediyorsunuz?

Bizim oturduğumuz civarda üst gelir grubuna tabi zenginler karşıdaki lastikçiye yıkatıyorlar. Yıkamacı çocuklar Fatmagül'ün suçu ne filminden alıntı bir bezi suya daldırıp sıkmak suretiyle aynı bezi hem kaput, hem cam hatta konsol üzerinde gezdiriyorlar. Ben uzaktan izliyorum para ile cehalet doğru orantılı galiba diye, zira bu tür yıkamacıya bırakılan araçlar arasında S Class, Panamera gibi modeller bile var. Allah ıslah etsin.

Hocam iç kısmını paspasları çıkarıp süpürgeyle çekiyorum. Paspasları da tazyikli suyla yıkıyorum. Daha sonra temiz bezlerimden birini alıp içini siliyorum ayak basılan yerlerini. Başka bezle göğüsü plastik aksamı siliyorum. Başka bir bezle de camı ve kaportayı kurutuyorum. Sonra bezleri bagaja atıp eve getiriyorum evde müsait olduğumda yıkayıp temiz şekilde koyuyorum tekrar bagaja.. Hatta birazdan yine yıkamaya gideceğim benzinliğe

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iç kısmını çoğu markette bulabileceğiniz mikrofiber bezle hallediyorum.Gayet iyi iş görüyorlar. Fiyatı da iyi genelde 3 lü şekilde birlikte satılıyor.Ortalama 5-10 lira arasına 3 tane alabiliyorsunuz.Dışı içinde bimde satılan 3 lü bez var o da iyi iş görüyor.Bir de autokit var tabi iyi patlatıyor.Yapışıkanlik hisside vermiyor.Parlatıcıdan sonra üstünden mikrofiber bezle geçiyorum.
    Ama parlatıcıdan önce yüzey temiz olsun.Onun içinde bezleri ayrı ayrı kullanıyorum.

Süpürme içinde bizim apartmanın garajında priz olduğu için sorun olmuyor ama benzin istasyonundaki süpürgeyi kullananlar var.İş görür bence onlarda.
    Kolay gelsin.

• Benim de çekeceği indiregandi yapmışlar... Ama ben üşeniyorum valla bir türlü alışamadım

• yorumlarda birkac arkadas dis gorunuse gore degerlendirmelerde bulunmus cok yanlis. . .

• quote:

Hocam ben iç kısmını çoğu markette bulabileceğiniz mikrofiber bezle hallediyorum.Gayet iyi iş görüyorlar. Fiyatı da iyi genelde 3 lü şekilde birlikte satılıyor.Ortalama 5-10 lira arasına 3 tane alabiliyorsunuz.Dışı içinde bimde satılan 3 lü bez var o da iyi iş görüyor.Bir de autokit var tabi iyi patlatıyor.Yapışıkanlik hisside vermiyor.Parlatıcıdan sonra üstünden mikrofiber bezle geçiyorum.
    Ama parlatıcıdan önce yüzey temiz olsun.Onun içinde bezleri ayrı ayrı kullanıyorum.

Süpürme içinde bizim apartmanın garajında priz olduğu için sorun olmuyor ama benzin istasyonundaki süpürgeyi kullananlar var.İş görür bence onlarda.
    Kolay gelsin.

Diğer arkadaşında dediği gibi benim için tek büyük sıkıntı elektrik süpürgesi temin etmek araca uzanan. O imkân yok malesef :( Benzinlikteki dakikalı süpürge olabilir. Şarjlı el süpürgesi alacaktım ama kifayet etmez dediler.

Az önce bahsettiğim yıkamacının önünden geçtim, kapıların 4 ünü açıp maşpiye ve kapı eşiklerine tazyikli su sıkıyor yakın mesafeden. Orada kabin su sızdırmazlık fitilleri var. Akıl alır gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

İkea yakınında falanmı dediğiniz yer ben orda oturuyorumda gitmeyelim öyle yerlere haberimiz olsun

İmkan olsa kendimiz yıkayalım diyoruzda oda olmuyor,mecbur gidiyoruz.Benim aracıma biri basınçlı suyu öyle bi tutmuşki kapı kenarından boya kalkmıştı kendim boyadım mecbur

Yok kardeşim kolej mamak civari, incesu caddesi üzerinde

• ne zaman iç dışa gitsem park sensörü ekranını kırıyorlar, bıktım ama aracı kendim temizlemekle de uğraşmak istemiyorum
  • Bu bıçak cekme olayı bana pek inandırıcı gelmedi, biraz abartı geldi açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Bu bıçak cekme olayı bana pek inandırıcı gelmedi, biraz abartı geldi açıkçası

ozaman şöyle bişey yapalım, sen şimdi o yıkamacıya git ya da ankara da değilsen bi tanıdığını gönder, açık adresi vereyim. paspası kaybolan aurisin sahibinin arkadaşıyım ben desin. bu kadar desin yeter, sonra burada başına gelenleri bizle paylaş tamam :)
  • 178 tl'ymiş yenisi, haftaiçi alacağım mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinbjk

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Bu bıçak cekme olayı bana pek inandırıcı gelmedi, biraz abartı geldi açıkçası

ozaman şöyle bişey yapalım, sen şimdi o yıkamacıya git ya da ankara da değilsen bi tanıdığını gönder, açık adresi vereyim. paspası kaybolan aurisin sahibinin arkadaşıyım ben desin. bu kadar desin yeter, sonra burada başına gelenleri bizle paylaş tamam :)

Ben gittim oraya ve Auris'
    ten bahsettim. Çok kızdılar
    Bu mesaja eklenen görseller:

• aracı keyfi kullanıp kaza yapanları duydum. Allah beterinden saklasın. büyük ihtimal karıştırmışlardır. bu arada sakınılan göze çöp batar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 1 Mart 2016; 20:15:00 >
  • 2-3 ay once aynisini basimiza geldi. Aldim arabayi eve gidiyodum yikattiktan sonra, alttaki kagidi kaldiriririm hep baskasinin paspaslari vardi.Dondum hemen gosterdim icerden paspas verelim dediler olmaz dedim aradik volkswageni 192 lira dediler aldik parayi ciktim ordan, dikkat etmek lazim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.