Şimdi Ara

otobüs yolculugunda wc si gelen oldumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 saatlik otobuse bınebılırım ama ıkı veya uc saat sonra mola verıyor olabılır
    yaş 35 ve bazen kucuk wc yı cok tutamıyorum en fazla 20 dakıka yada bazen bagırsaklar cır cır oluyor
    nasıl otobüse binebilirim,yardım lazım

• Boluda kar vardı,yaşım yedi falan,adama dedik dur şuraya bir işeyelim olmaz abi havayı görmüyo musun dedi,ulan yaklaşık üç saat tuttum baktım olmayacak kola şişesini aldım verdim coşkuyu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam, çok sıvı tüketmeyin. Benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem.

EDİT: Anımı anlatayım bari

İstanbul'dan Edirne'ye gidiyordum. Bir kere mola veriliyor. O molada pek yoktu ama indim yaptım. Yolda gelmesin diye.
    Yola koyulduk 45 dakika kadar sonra bir şeyler hissettim. Zaman geçtikçe bastırmaya başladı. Ulan sağımız solumuz tarla, mola vermek için bir yer yok.
    Ter döküyorum, bir yandan arkadaşımla konuşuyorum. Hatta konumuz o anki durumumdu. Neyse, birkaç dakika daha geçse tutamazdım, şoföre sağa çek derdim o derece. Gerek kalmadı iki üç yolcuyu bir bayide indirdi. Tabi işimi görmek için indim, biraz sıra bekledim Sonra bi rahatlama geldi... Öyle böyle değil, sanırsın or-gaz-m olu-yor-um öyle bir rahatlama yahu. Sonra keyfim yerine geldi yaklaşık 300 ML su içtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 25 Mayıs 2017; 0:9:43 >

• otobuslere wc koysalardı
  • nereye sicicaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı otobuslerde wc bulunuyor. Orta kapının orada.

• Wc'm geldi nedir ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altı ayda bir on iki saat yolculuk yapıyorum, otobüse bineceğim otogarda koltuğa oturuyorum ineceğim otogarda da kalkıyorum Yolculuk süresince bütün aksiyonum bu kadar.

• durumu muavin'e anlatırsın. kamil koç, metro, pamukkale gibi firmaları tercih edersen zaten max saat başı 1 yerde yolcu almak veya indirmek için duruyolar. o sürede halledersin işini..
  • bilenleriniz vardır: polatlı-sivrihisar arasında hiç bir tesis yoktur. benzinlikler de çok seyrektir. sivrihisarda çok fazla olduğu için, açma gereği duymuyorlar sanırım.

aşti'den bindim. otobüs geri geri hareket ederken bağırsaklarımda bir hareketlenme olduğunu hissettim. birden aklıma geldi, önceki gece cin biberi yemiştim oldukça fazla sayıda.

sol taraftayım, pencere kenarında. bir de güneş gelmiyor mu üstüme üstüme? klimayı kendime çevirdiğim halde, buram buram terliyorum. derken polatlıyı geçtik, dedim bu böyle olmayacak. gittim muavinin yanına. dedim tuvalete gitmem lazım. tamamdır dedi. benzinlik arıyoruz sağda. abartmıyorum en az 15 dakika kadar gittik. ben ayaktaydım, muavin abi sen geç otur dedi. bir yerde durduk; ben indim bir iki yolcu daha indi arkamdan. girdik. adamlar gitti, muavin geldi kapıyı vuruyor. tamam dedim geliyorum.

otobüse binerken muavine teşekkür ettim, bayağı bi güldü.

kendi anımı anlattım, konuyu açan arkadaşa da bir cevap vereyim: bir arkadaşım yolculuklardan önce ishali kesmek için kullanılan bir hap kullanıyordu. istersen eczanelere bir sor. yalnız sonra kabız ediyor falan diyordu.

• 17-24 saat arası otobüs yolcukları yaptım. yolculuk öncesinde ve sırasında çok sıvı tüketmedikçe sıkıntı olmuyor.
    tuvalet ihtiyacı molalara denk geliyor genellikle.
  • Bazı otobüslerin orta kapsında wc var

• 18 saat sivas yolculuğundan sonra otobüse daha adım atmadım. Koca yolda en fazla 3 kez mola veriyorlar

Otobüs içindeki tuvalet dar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

18 saat sivas yolculuğundan sonra otobüse daha adım atmadım. Koca yolda en fazla 3 kez mola veriyorlar

Otobüs içindeki tuvalet dar değil mi?

Hocam hacetlenip çıkacaksın

Dar olsa ne olur

• Suan otobusteyim ve cisim var ama topragin cisi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.