Şimdi Ara

Otobüslerdeki Koltuk Arkası Televizyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
14.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki günlerde 7 saatlik bir yolculuğum var ve USB e film atıp o televizyonlardan izlemek istiyorum.

Daha önce deneyen var mı? Varsa filmler hangi formatta çalışıyor ve takılma oluyor mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüslerdeki Koltuk Arkası Televizyonlar

Modern otobüslerde yolcuların seyahatlerini daha keyifli hale getirmek için koltuk arkası televizyonlar veya tabletler bulunur. Bu cihazlar, farklı eğlence seçeneklerine erişim sağlar ve yolculukları daha kısa ve eğlenceli hale getirir.

Otobüs Televizyonu veya Tableti Nasıl Açılır?

Otobüs televizyonunu veya tabletini açmak için genellikle aşağıdaki adımları uygulaman gerekir:

• Funtoro Otobüs TV'leri: Kumandayı bul ve açma/kapama düğmesine bas.
    • Diğer Otobüs Televizyonları: Koltuğun önünde veya kol dayamasında bulunan düğmeye bas.
    • Otobüs Tabletleri: Ekrana dokun veya yanında bulunan açma/kapama düğmesine bas.

Cihaz açıldıktan sonra, mevcut eğlence seçenekleri arasında gezinmek ve dilediğini seçmek için kumandayı veya dokunmatik ekranı kullanabilirsin.

Otobüslerdeki Tabletler Nasıl Çalışır?

Otobüslerdeki tabletler genellikle Wi-Fi veya hücresel bağlantı kullanarak çalışır. Bu sayede yolcular, filmler, diziler, oyunlar ve diğer çevrimiçi içeriklere erişebilir. Bazı tabletler, cihazlarına önceden yüklenmiş içeriklerle de gelebilir.

Otobüslerde TV Nasıl Çalışıyor?

Otobüslerdeki televizyonlar genellikle uydu bağlantısı veya yerel yayınlar kullanarak çalışır. Bu sayede yolcular, canlı TV programlarını, haberleri ve spor yayınlarını izleyebilir. Bazı otobüsler, filmler ve diziler gibi ek eğlence seçenekleri de sunabilir.

Otobüslerdeki koltuk arkası televizyonları veya tabletleri, yolculuklarını daha keyifli ve verimli hale getirerek yolculara eğlence ve bağlantı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mp4 ama TV hic calismayada biliyor kolay gelsin basima geldi
  • Otobüs firmasına göre formatlar değişiyor hocam

Mesela ulusoy ise .ulsy
    Metro ise .mt ye çevirip atarsan açacaktır

Herhangi bir video converter programı işini görecektir
  • Kardes avi yapmalisin
  • Kamilkoc kullandim 3-4 sefer hic birinde koltuk arkasindaki tvlerde usb girisi denk gelmedi Niksarkale diye bir firma kesfettim koltuk arkasinda android tablet var
  • %90 ı çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganja77

Otobüs firmasına göre formatlar değişiyor hocam

Mesela ulusoy ise .ulsy
    Metro ise .mt ye çevirip atarsan açacaktır

Herhangi bir video converter programı işini görecektir

Sen öyle mi yaptın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • ben bi film izlemeye kalkmıştım ama altyazı gözükmüyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: msipark

ben bi film izlemeye kalkmıştım ama altyazı gözükmüyodu
    Yok dostum kafını boşuna yorma o televizyon çalışmayacak!
  • Niye çalışmasın yav hiç karşılaşmadım öyle bir durumla ama parasını veren insana son konforun verilmesi gerekir vaadettikleri şeyleri yapmak zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

Henüz çalışmayan televizyona denk gelmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

Henüz çalışmayan televizyona denk gelmedim

Alıntıları Göster
    ben mp4 olarak atmıştım açmıştı heralde öyle hatırlıyorum. ama film altyazılı ise altyazıyı eklemen lazım format değiştirirken yoksa altyazı gözükmüyo . internette var işini görebilcek programlar araştırırsan bulursun zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

Önümüzdeki günlerde 7 saatlik bir yolculuğum var ve USB e film atıp o televizyonlardan izlemek istiyorum.

Daha önce deneyen var mı? Varsa filmler hangi formatta çalışıyor ve takılma oluyor mu?

Bende denemiştim onu normal dvd rip çalışmıştı rec 2 izlemiştim otobüste herkes bana bakıyordu nasıl bir film izliyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxpisikopat -- 4 Şubat 2015; 10:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaba19

ben mp4 olarak atmıştım açmıştı heralde öyle hatırlıyorum. ama film altyazılı ise altyazıyı eklemen lazım format değiştirirken yoksa altyazı gözükmüyo . internette var işini görebilcek programlar araştırırsan bulursun zaten.

Teşekkür ederim hocam altyazı sorunuyla uğraşmamak için dublajlı film izlemeyi düşünüyorum.
  • Babam otobüs şoförü haliyle bende çok fazla gittim.
    Mp4 atarsan filmini rahat rahat izlersin özkaymakta. Ama altyazı olayı problem direk mp4ün içine gömmen lazım alt yazıyı. Desteklemiyor alt yazıları.
    Ha bazı otobüslerde kendi hafızasında recep ivedik 4 vb popüler filmler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

Babam otobüs şoförü haliyle bende çok fazla gittim.
    Mp4 atarsan filmini rahat rahat izlersin özkaymakta. Ama altyazı olayı problem direk mp4ün içine gömmen lazım alt yazıyı. Desteklemiyor alt yazıları.
    Ha bazı otobüslerde kendi hafızasında recep ivedik 4 vb popüler filmler var
    15 16 saatlik yolculuklar bile yaptım birçok kez ama bir kere bile açıp o koltuk arkası televizyonlarda birşey izlemişliğim yok en fazla yaptığım şey usb girişine şarj aletini takmak ve telefonun şarjının azalmasını engellemek oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

15 16 saatlik yolculuklar bile yaptım birçok kez ama bir kere bile açıp o koltuk arkası televizyonlarda birşey izlemişliğim yok en fazla yaptığım şey usb girişine şarj aletini takmak ve telefonun şarjının azalmasını engellemek oldu

Öbür türlü de zaman geçmiyor hocam
  • Büyük çoğunluğu çalışmıyor.Çalışsa da USB kısmı bozuk oluyor.Tam sağlamına denk gelmek şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Büyük çoğunluğu çalışmıyor.Çalışsa da USB kısmı bozuk oluyor.Tam sağlamına denk gelmek şans işi.
    Genelde DVDrip .avi olması gerekiyor. Sesi de **** olmalı. En son öyleydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.