Şimdi Ara

otobuslerle ilgili tum sorularıınızı yanıtlıyorum (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
82.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MAN' ın CNG sistemli otobüsleri hareket halinde değilken olduğu yerde yaylanıyor. Sanki Amerikan Lowrider arabaları gibi...

Bunun amacı nedir? Sistemin zamanla sertleşmesini önlemek mi yoksa hareket halindeyken yol tutuşuna etki eden bir sistem mi var?(hidropnömatik gibi)
  • evet bende baktım öyle yazıyor ama böyle yakması imkansız normal bir otomobil kadar bu...
  • arkadaşlar selam benim sorum 92 model mercedes 0303 Europa larla ilgili olacak
    acaba bu araçların katalog bilgileri ve resimleri hakkında yardımcı olabilecek var mı? uzunluğu,eni,boyu,...,motor gücü,vs.

bir de 0404 ler de, ilk 0403 lerdeki gibi 381ps V8 motor mu var?
  • baştan sona okunursa bu konuda bir ansiklopedi değerinde
  • Beyler ankara-izmir en ucuza hangı fırma ve ne kadara gıderım bı soylermısnız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

Beyler ankara-izmir en ucuza hangı fırma ve ne kadara gıderım bı soylermısnız.

Varan, Ulusoy gibi firmaları gözardı ettiğin sürece diğer firmalar hemen hemen aynı fiyattır.
  • pamukkale 28 ytl fiyatları
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

pamukkale 28 ytl fiyatları

yardımcı olsana arkadaşa o da izmirdeymiş,kaptırma yolcuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

ankaradan gıdıcez ızmıre gıdıs donus olunca ındırım olur dımı ?? 15-20 ytl arası goturen otobus yok mu yaw
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

ankaradan gıdıcez ızmıre gıdıs donus olunca ındırım olur dımı ?? 15-20 ytl arası goturen otobus yok mu yaw

o zaman doğu arabalarını dene dostum

• Emerald Dolphin saol kardes
  • quote:

Emerald Dolphin saol kardes

eyvallah dostum ne demek
  • karşıyakalı senin için 25 e olur en son

tabi yazıhane ile konuşursan biraz daha inerler galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 16 Kasım 2007; 12:29:48 >
  • quote:

karşıyakalı senin için 25 e olur en son

tabi yazıhane ile konuşursan biraz daha inerler galiba

firma ve numarasını soyle konusayım bi.
  • türliyenin her yerinden 444 35 35 veya ankara otogar nosu 0 312 224 00 24 izmir 0 232 472 02 02
  • ındılermı acaba
  • ben 8.sınıf öğrencisiyim ya ben ileride otobüs alıp bi firyaya girip çalışıcam ama seizce nerden başlayım muavin olarak mı yada direk alıyıım ve buı işleri kaç yaşında başlayayım ne olur cvp verin birde merak ettiğim birşey var bu firmalarla para işleri nasıl oluyo nasıl parayı alıyosunuz firmadan
  • otobus alıcaksan agır vasıta ehlıyetın ve src belgenı alıp yola cıkabılırsın tabı fırmaya sokabılırsen

otobus alıcak ımkanın yoksa muavınlıkten baslıyıp 40 lı yaslarda soforlege yukselebılırsın

bence hıc muavınlıge heves etme ben yaptım ve kendı araclarımızdan baska araclarda hayatta muavınlık yapmam
  • SiNaY 57 Koop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 25 Şubat 2008; 17:31:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.