Şimdi Ara

Otobüste gördüğüm kız :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
11
Favori
8.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helpgod

yılların sarhoşuyum böyle üstüste shot yapıp ayakta kalanı nadir görmüştür bu gözlerim.diğer yandan hikayedeki motorun neden daha fazlası konusunda talepkar olmayıp ikide bir yanaktan öpmekle yetinmesi kafamı kurcaladı.

en önemlisi cevval Türk genci olan otobüs muavini manitanın yanına oturmana nasıl izin verdi çok şaşırdım.Hani kaptan bayana "gel hostes koltuğunda manzara daha güzel yolu da izlersin" dese çok daha inandırıcı olurdu.siz ne dersiniz?

kız kabul ettıkten sona muavine bok yemek duser beım basımada geldı kıza yanlıs bılet satmıslar yanıma oturdu muavın olmaz dedı kız sorun yok tamam dedı ızmıre kadar beraber geldık taktı kulaklıgını hıc cıkarmadı bızde sans yokmus

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

yılların sarhoşuyum böyle üstüste shot yapıp ayakta kalanı nadir görmüştür bu gözlerim.diğer yandan hikayedeki motorun neden daha fazlası konusunda talepkar olmayıp ikide bir yanaktan öpmekle yetinmesi kafamı kurcaladı.

en önemlisi cevval Türk genci olan otobüs muavini manitanın yanına oturmana nasıl izin verdi çok şaşırdım.Hani kaptan bayana "gel hostes koltuğunda manzara daha güzel yolu da izlersin" dese çok daha inandırıcı olurdu.siz ne dersiniz?

kız kabul ettıkten sona muavine bok yemek duser beım basımada geldı kıza yanlıs bılet satmıslar yanıma oturdu muavın olmaz dedı kız sorun yok tamam dedı ızmıre kadar beraber geldık taktı kulaklıgını hıc cıkarmadı bızde sans yokmus

benim bahsettiğimde tam bu zaten hemen muavinin konuya müdahil olması.sizin olayın aynısı bana da oldu yanlışlıkla bayan ile yanyana oturduk ama benim yol arkadaşımda kulaklık yoktu ve İzmirden marmarise sohbet ettik. sonrası anlatmayacağım :-)))

• Bildiğin yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Allah var okumadım

Sessiz bir şekilde sesli güldüm, sonunda da kesif bir şekilde pırtladım...

• realden nıye yazmadın.ayrıca doğruya baya bi sövdüm sana
  • Hepsini okudum. Güzel hikaye
  • gerçekte olanlar.
     Otobüste gördüğüm kız :)

Otobüste gördüğüm kız :)
  • cool..
  • bi cool storyin 40 sene hatrı var okudum
  • Yarida kesildim 5kavanoz bal 100tl Sansin varmis seninki 1000er gramlik
  • 12 shot mı ???? olm benim kodum bozuk kesin 3 shotta zum olyorum bu hikaye bana bi amerikan filmini andryoing ama çıkaramadım ve bu arada bu post a cvp atmak için yaklaşık 28 dk uğraştım sebebi imzamda
  • Ziyaaaa ziyaaa
  • İnat ettim okuyacağım diye de, yok hocam olmuyor, yatıyorum ben
  • Hayal aleminde yaşıyorsun başka birşey değil.. Senarist olabilirsin zorla biraz iyi hikaye.
  • otobüsler bay yanına bayan yolcu verirler miydi?
  • Bende girip bu ne lan diyip çıkmıştım ama ikinci girişimde yorumları çok olumlu gördüm ve okudum.

Harbiden yılın cool story ödülüne aday bir başlık olmuş.Daha üçüncü aydan çok sağlam bir aday.Tebrikler.
  • ben: ben sana ne yaptırsam diye düşünürken dalmışım. rüyamda ne yapacağımı buldum ama
    kız: neymiş o
    ben: söylemem biraz merak et o gün iddiayı kaybedersen yapacaksın kazanırsan da anlatırım artık
    kız: bi şeyler var ama neyse artık :D
    ben: ee ne zaman görüşelim?
    kız: yarın öğlen fincan kafede. [ WTTTTTTTTTTTF ? ]
    ben: tamm uygundur 4gözle bekliyorum.
    kız: 4gözle demek hımmm...
    ben: neyse görüşürüz, kapatmam gerekiyor.

Kız ayrı bir yerde oturuyor sen ayrı bır yerde. Fincan cafede buluşalım diyorsunuzda fincan cafenın adresını felan sen nerden bılıyorsun da tamam uygundur dıyorsun. Kanki sen vallaha güzel sallisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 12 Mart 2012; 4:58:38 >
  • nickimdeki "Yazar" sıfatını büyük bir gurur içinde sana teslim edebilirim.
  • okuyamadım, heyecanla yazmışsını ama özet geç kardeşim ya..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.