Şimdi Ara

Otobuste olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun otobuste buyuk bi olay yasandi bunu nasil bulabiliriz 98i halkali-bakirkoy arasi hat.Bulmak derken otobusteki kameradan anlaminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan geçen gün bende atladım dolmuşa tıklım tıklım en önde duruyorum arkadan mıncıklıyolar falan baktım şöför dürtüyor aynanın önünü aç diye ulan zaten iş güç yok evdekiler sürekli baskı yapıyor tepem attı şöföre uçan tekme attım yine sinirlendim bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norton_E -- 21 Şubat 2013; 10:36:39 >
  • Bizim olay soyle otobuste bayan fazlaligi vardi ama seyrekti toplasan 20 kisi falan 7 erkek vardir en fazla , bi tinerci gibi biri bahcelievler arasindayken yolda inmek istedi sofor hayir dedi baya israr etti yavasladi otobus tam indirecek diger adam hadi diye bagirinca durmadi devam etti sonra arac ilerlerken tinerci sofore yumruk atmaya basladi baya o sirada arkadaslar tinerciye saldirdi attilar disari olay ama 3 dk falan surdude baya heyecanliydi merak ettim ulasabilirmiyiz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.otobuskamerasiavi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicolasBrody -- 21 Şubat 2013; 10:45:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.