Şimdi Ara

OTOBÜSTE TERCİH ETTİĞİNİZ KOLTUK YERLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
143.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otobüse ezikler biner. Otobüslere neden kocaman camlar konulur, hiç düşündün mü? Çünkü otobüse binecek kadar düşmüş insanları aşağılamak için.

Not: Crash'i yeni izledim. Ezik kelimesini siyah ile değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: τorero

Otobüse ezikler biner. Otobüslere neden kocaman camlar konulur, hiç düşündün mü? Çünkü otobüse binecek kadar düşmüş insanları aşağılamak için.

Not: Crash'i yeni izledim. Ezik kelimesini siyah ile değiştirebilirsiniz.

yav he he
  •  OTOBÜSTE TERCİH ETTİĞİNİZ KOLTUK YERLERİ

3-4 numaralı koltuğun altında yangın tüpü oluyor ayağı geriye götürmek istediğimizde kısılıp kalıyor öyle. 1-2 numara iyidir ama onda da şoför koltuğu olduğundan ayakları yine öne uzatamıyoruz. 5 numara cam kenarı iyidir. Birde 21-22 numara iyidir. Mavinden birşey istemek için. Su vs. gibi şeyleri istemek daha kolay oluyor ordan. Birde inerken kolay oluyor kapı yanında hemen.

• orta kapının karşısı, o koltuğun ön ve arka taraflarından koridor tarafi her zaman tercihimdir ki bir otobüs firmasinda çalişiyorum ve ayda 30-40 defa otobüse bindiğim oluyordu.. üst taraftaki fotodan örnek verecek olursak 18 - 22 -26 nolu koltuklar...
  • genelde 8 veya 12 numara.
  • Rahat Hat 1. Koltuk
  • En ön tekli, yoksa en arka.
    En ön sevdam yüzünden kışın tır tarafından ezilecektim az kalsın ama değer.
  • 5 veya 8 numara benim için idealdir. En ön koltuklarda mahvoluyorum. Ayaklarım sığmıyor.
  • 1 veya 4. Kafamı cam ile koltuk köşesine yasladım mı benden rahatı yok. Öne doğru da dayanabiliyorsun hani ders dinlerken sıkılıp sıraya yattığımız gibi yatabiliyoruz. Bir de 1 numarada sol ayak, 4 numarada sağ ayak bükük kalmıyor. Şoförün koltuk önde zaten sol tarafa baktığı da yok. Genelde hep gece yolculuğu tercih ediyorum zaten. Arada şoförü de kontrol edebiliyorum. Kaç basıyor? Retarderi açtı mı? Nasıl bir konsol var önde falan oturur izlerim
  • SonSamsunlu kullanıcısına yanıt
    4 senelik konu hocam,nerden bulup hortlattin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

yıllarca gidip geldiğim otobüs tecrübelerinde öğrendimki en rahat koltuk arka dörtlünün ortadaki ikisinden biri hem 4 koltuğun arları açık yanındakinle akraba olmuyosun hem koltuklar bir basamak yukarda etrafı rahat görebiliyosun hemde uzun yolda en önemlisi ayaklarının tutulup kalması bu dediğim koltukta ayaklarını koridoro doğru uztabiliyosun kimseye de rahatsızlık vermeden. Arkadaki dediğim koltukları denemeyenler dediğimi anlayamaz.

Bu adama kulak verin

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

4 senelik konu hocam,nerden bulup hortlattin

Hep ön koltuklara bilet alan biriyim. Bir tanıdık en arka orta koltuğu tavsiye etti. Yatıyor dedi. Onu araştırıyordum
  • 23 24 en iyisi hem muavine yakin hemde onunde kimse yok duvar var duvarin olmasi iyi cunku onundeki insan koltugu iyice arkaya yasliyor ve rahat edemiyorsun 23 24 te bu durum soz konusu degil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.