Şimdi Ara

OTOBÜSTE TERCİH ETTİĞİNİZ KOLTUK YERLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
143.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otobüs tercih etmiyorum genelde. Örneğin; İstanbul'dan Antalya' ya 14 saatle gidip geri uçakla 1 saatte gelmemin otobüs tercih etmeme çok büyük faydası oldu. Otobüslede gidecek olursam. En önlerden koridor tarafı
  • Orta kapı merdivenin solu yada 1 veya 4 tercihen 4. önümde kimse olmasın koltuğu yatıracak sonra teyze kaldır şu koltuğu yok ben yatmayacakmıyım muhabbeti.
  • en arka koltuk cam kenarı genelde boş olur bilet alımında kimse tercih etmez hele bide otobüs boş olunca deme keyfine uzat ayakları yat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 22 Ağustos 2012; 0:15:38 >
  • en ön koltuk olmadan yolculuk yapmam 1-2-3-4 bunlardan birisi olacak illaki
  • Kapının karşısı ve tekerlek üstü olmadığı sürece her yer olabilir ha bir de cam kenarı olacak Tekerleğe gelirsek... ...
  • En arka sol köşe hocam
  • boş olanları tercih ederim.

• orta kapının arkasındaki koltuk bacak mesafesi daha uzun oluyor...
  • en arka koltuklar çoğu otobüste çok rahat oluyor öndeki yatırsa bile seni rahatsız etmiyor ayrıca yanındaki koltukla aranda mesafe oluyor. eğer geniş koltuksa kesinlikle en arka soldan alırım boy 1.92 bacaklar uzun başka türlü sığmıyor
  • Ön ve cam kenarı tercih ediyorum, arka kısımlarda birkaç kere egsoz kokusu gelmişti
  • Ayaklarımı uzatıp yatmayı sevdğim için (boy 1.82) ön koltukları seçemiyorum Onun için koridor kısmı 2.sıradaki koltuklar onun nedenyse yolu izlemek
    Şehir içinde en arka sağ köşe.
  •  OTOBÜSTE TERCİH ETTİĞİNİZ KOLTUK YERLERİ

Hiç eskimez ve kimse tercih etmez

Edit:Fail oldukortanın biraz önü şöför tarafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 22 Ağustos 2012; 1:35:02 >

• 3-4 numarası klasiktir biletleri önceden ayırttığımızdan en son ne zaman 3-4 harici bir yere oturduğumu hatırlamıyorum
  • Otobüsün gideceği rotaya göre dönüşleri hesaplar ve en uzun süre gölgede kalacak koltuğu belirleyip otururum.

Düzenleme: Birisi hortlatmış konuyu, Mayıs'ta da aynı şeyi yazmışım, yeni farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 22 Ağustos 2012; 1:38:13 >
  • en arkanın tam ortası 3 veya 4 lü kız grubu gelince yanına oturuyolar
  • Her yere uni yapacaklarina havaalani yapsalarda eziyetten kurtulsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızların bacaklarına bakabileceğim güzel bi yer.
  • ben genelde en arkanın en köşesine otururum..dolmuşlar da da şehirler arasında da.. çünkü çok az kişi tercih ederler en arkayı ayrıca en arkada oturunca yaşlı teyzeler amcalar falan yer de istemezler...
  • Arkalara çok kekolar oturuyor , fazla arka olmasında , diğer yerlerde idare ediyor
  • Güneş görmiyen,teker üstünde olmayan ve ayaklarımı rahatça uzatabileceğim herhangi bi koltuk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.