Şimdi Ara

OTOBÜSTE TERCİH ETTİĞİNİZ KOLTUK YERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
143.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şehirlerarası yolculuk yapanların en büyük derdi rahat yolculuktur. hangi koltuk olmasını istersiniz yolculuklarınızda ben ya şoför arkası en ön veya orta kapının önündeki. arkaya yatır yat uyu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüs Yolculuğunda Tercih Edilen Koltuk Yerleri

Otobüs yolculuğu, gidilen yere ulaşmak için rahat ve uygun fiyatlı bir ulaşım seçeneğidir. Yolculuğun keyifli geçmesi için, yolcular genellikle otobüs koltukları arasında tercihlerde bulunur. İşte otobüs koltuk numaralarına göre tercih edilen bazı koltuk yerleri:

• Ön Sıralar (1-5): Ön sıralar, ayak mesafesi açısından en rahat koltukları sunar. Ayrıca, şoförün görüş alanında olmaları nedeniyle daha güvenli olarak kabul edilirler.

• Pencere Kenarı Koltuklar (6-10, 16-20): Pencere kenarı koltuklar, manzaranın keyfini çıkarmak ve uyumak için mükemmeldir. Ancak, tuvalete veya mola alanına gitmek için kalkmak zor olabilir.

• Koridor Kenarı Koltuklar (11-15, 21-25): Koridor kenarı koltuklar, kolayca kalkıp hareket edebilmek için idealdir. Ancak, koridorda geçen yolculardan kaynaklanan rahatsızlıklar yaşanabilir.

• İki Kişilik Sıralar (26+): Otobüs koltuk sıralaması genellikle 2+1 veya 2+2 şeklindedir. İki kişilik sıralar, çiftler veya arkadaşlarla seyahat edenler için daha fazla gizlilik ve rahatlık sağlar.

• Orta Sıralar (16-25): Orta sıralar, genellikle daha az tercih edilir çünkü hem pencere kenarı hem de koridor kenarından uzaktırlar. Ancak, yolculuk sırasında daha sakin bir ortam sunabilirler.

• Arka Sıralar (26+): Arka sıralar, genellikle otobüs koltuk düzeni nedeniyle daha az tercih edilir. Ancak, daha az gürültülü ve daha az insan trafiği olabilir.

Otobüs koltuklarının tercih edilen yerleri, bireysel tercihlere ve yolculuk özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Örneğin, uzun yolculuklar için pencere kenarı koltuklar daha uygunken, kısa yolculuklar için koridor kenarı koltuklar daha pratik olabilir.

Otobüs koltuk no seçiminde, özellikle kalabalık yolculuklarda, önceden rezervasyon yaptırmanız önerilir. Bu sayede, tercihlerinize uygun bir koltuk seçme şansınız artar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uzun süredir otobüs kullanmıyorum fakat kullanacak olsam tercihim en önde şoförün sağındaki koltuk olur . Yolculuklarda genelde uyuyamam , kulaklık kulağımda yolu seyretmek ayrı güzel oluyor .
  • boş otobüs tercihimdir +ya şöför arkası yada tek kişilik koltuk
  • Arka köşe Daya kafayı pencereye uzunsa yol uyu. Her tümsekte şöföre küfür et Cidden çok kötü olur kafamı çok çarpmışlığım vardır pencereye.En rahatı orası.
  • Ben en arka sağ taraf cam kenarını tercih ediyorum çokta iyi oluyor.
  • En arka sağ cam kenarı.
  • en arka sağda ne varya öndeki sıkıştırabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyüklük fark etmeksizin, otobüs, minibüs artık neyse, tıka basa dolacağını bildiğim için kapıdan rahat rahat inebileceğim bir yer. Genellikle cam kenarına oturmam, arkanı dönsen başka anlıyor millet, önünü dönsen başka.
  • otobüsüne bağlı genelde ayrım yapmam kapı dibinden uzak cam kenarı olan heryere oturabilirim. ama en sevdiğim koltuk en arka sıradaki en sağdaki koltuktur.
  • Benim tercihim 3.koltuktur.. Cok rahat geliyor
  • fakir biz ucaga biniyoruz
  • hiç düşünmedim arkadaş. boş gördüğüm koltuğa oturuyorum işte.
  • Bagajda yatiyorum
  • Sol en arka cam kenarı
  • yıllarca gidip geldiğim otobüs tecrübelerinde öğrendimki en rahat koltuk arka dörtlünün ortadaki ikisinden biri hem 4 koltuğun arları açık yanındakinle akraba olmuyosun hem koltuklar bir basamak yukarda etrafı rahat görebiliyosun hemde uzun yolda en önemlisi ayaklarının tutulup kalması bu dediğim koltukta ayaklarını koridoro doğru uztabiliyosun kimseye de rahatsızlık vermeden. Arkadaki dediğim koltukları denemeyenler dediğimi anlayamaz.
  • 3 numara
  • 1-2-3-4 numara tercihimizdir. Sırf o koltuktan almak için 1 ay öncesinden yer ayırtırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

1-2-3-4 numara tercihimizdir. Sırf o koltuktan almak için 1 ay öncesinden yer ayırtırız

aynen bende o koltuklardan birini almak için 15 gün ya 1 ay önceden bileti rezerve ettiriyorum eğer 2+1 koltuklu otobüs varsa 1 numara tekli koltukta otururum
  • benim tercihim 4 numara yolu izlemek çok zevkli
  • ben 10 numarada otururum halı sahadada 10 numara giyerdim zaten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.