Şimdi Ara

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar?? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
55.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimde bir kere dolmuşta başıma bir olay geldi. Karayolunda gidiyoruz, şöförün yanında en önde oturuyorum, tahmini hız 120km. Şöför birden kendi tarafındaki kapıyı açtı allah dedim kaptan intihar edicek galiba sonra bir ses haaağğğktüüühh dayı balgam çıkarıp yola tükürdü
  • HorTt. xD
  • şöför: Arkada vermeyen kalmasın

yolcular: Bak şöför ne dedi hadeee oohhhhhhhh yavyummmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İstanbul 500T ye binde gör bakalım oalyları. Her bindiğimde bir olay

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar??

• Biz okul gezisindeydik.7'lerden bi kaç çocuk kamyonların arkasında yazan hatalıysam arayın numarasını molada aradılar .Adama "Bekar mısınız?" diye sordular ve adam "Evet" dedi . Bizimkiler "Bizim otobüste çok güzel kızlar var isterseniz ayarlayabiliriz" dediler ve müdür yardımcısı ve biz bunu otobüste öğrenince çocukların ağzına z.çtılar Bütün otobüs gülmekten yere yattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: CausN*

arkadaş msj yazarken şöfere para vermeye gittiğinde 2 öğrenci alır mısın aşkım demişti

15dk aralıksız güldük

PUAAAAAAAAAAAHAHAHHAA

hergun kartal kadıköy minibüs yapıorum neler geldi geçti 500T bikaç defa bindim tam bir kro otobüsü çok kalabalık ve pislik. 16K fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.I.P.PLAYBOY -- 6 Aralık 2008; 12:14:26 >
  • 500tnin şöförlerini ralli veya formula 1 sokalım kesin 1. geliriz adamlar manyak sürüo koca otobüsü makaslar felan bazen gaza geliyo son şeritte gidiyo
  • Horttt..
  • cort
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

modifiyeli bir pejo da gene onun gibi bir apaçi şöför vardı.

Çocuk vitese bakıp

-amca bu niye titrio

Apaçi

-Suratında bir sırıtma ile 'niye seninki titremiyomu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

cort

ibanez
  • Yukarı.
  • Bir de İzmir'de amcam yaşamış öyle anlattı.
    Şoför:-Arkadan vermeyen kaldı mı?
    Amcam:-Ayıp lan
    Otobüs yerde
  • 1 Hafta önce PC kasası elimde ark.da yanımda dolmusa bindik. Şoför arabayı zıplatıyor resmen. Ark.a dedim tutuver kasayı düşmesin diye. Bizim sınıftan bir kızda yanda dersaneye gidecek. Bende kasanın kapağının vidalarını takmamışım. Ark. dedi işte "Gerek yok" . iyi bari deim. daha sonra şöfor bir U dönüşü yaptı. Kasa şap diye yere düstü..Saten kapağı bi tarafta..CD-Rom çıkmıs yerinden. Yerden toplarken kasayı yerinde dibime girmiş oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1022044907614

yaa ne biçim milletiz yaa bi kendileri olamıyolar illa bişeyleri calıntı oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turşu Paşa

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İstanbul 500T ye binde gör bakalım oalyları. Her bindiğimde bir olay

puhahahahahah ::::::D::D:D:D 500T yi gordum yere kapaklandim.. Hakkaten bomba bu hat herkes bir gun mutlaka binsin arkadaslar

beyler abartmiyorum bir keresinde adamin teki nalburdan mi nerden bilmiyorum DUŞAKABİN almış otobüsün içine sokmuştu gerisini siz düşünün

bir keresinde de herifin teki "abi daha ne milleti aliyorsun otobuse yer mi kaldi" diye isyan etmisti sofore.. arkadan ince cirtlak bir kadin sesi "kardes sen yenisin galiba zamanla alisirsin ben alistim" demisti :D:D

ağladmmm
  • bir keresinde otobüsten artislik hareketle inmek istemiştim (lise çağı tabi) otobüs hareket halinde amcam kapıyı açtı ben aşağı inicem ve herkes bana bakıyor sanki onlar insan değil ben insanım neyse konu dışına çımayalım ben bu otobüs giderken inerim dedim ama fizik kurallarını unuttum malesef. otobüs düz gidiyor ben ters atladım aşağya bir iki adı sendeledim götümün üstüne oturdum anlatıyorum ve halada utanıyorum rezillik sakın siz denemeyin , denersenizde tersten atlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: Turuncu Kafa

IETT - 500T

Adını bir otobüse 500 türkü sığdırmasından aldığı rivayet ediliyor..

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar??

benim bir arkadaşım cevizlibağdan - küçükyalı hep bununla gidip-geliyor
    bende kavacık-küçükyalı arası bunu kullanıyorum çok sık olduğu için
    sınıfca aslında bu otobüsü beğenerek kullanıyoruz

neyse olayı söyliyim
    bizim arklar otobüsün en arka 5 li koltuğunda 3 kişinin , poşetten çıkardıkları salam , peynir , zeytin , ekmek gibi şeylerle sabah kahvaltı yaptıklarını söylemişti bir an kitlenmiştim bu cümle sonrasında

hayatımda birkere bindim (gidiş geliş yolda kalmıstım) giderken ilk duraktan bindim en arkada oturuyodum. bayana yer verdim dolunca.
    dönerken hayatımda ilk defa yaslılara ve bayanlara yer vermedim :) napıyım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.