Şimdi Ara

OTOGAZ DÖNÜŞÜMÜYLE İLGİLİ TÜM SORULARI CEVAPLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlarım.Yeni çıkan otomobil teknolojileriyle birlikte halk dilinde otogaz sistemleri hakkında olumsuz ve yanlış bilgiler çok fazla dolaşmaya başladı.Bu bilgiler insanların kafasını fazlasıyla karıştırmakta. Karışan kafanızdaki soru işaretlerini cevaplamak için buradayım.

• Vsr sistemi mi yoksa yağlama sistemi mi? Mantıklı
  • Benim araçta k enjektörler var benim dingil ustam 2li enjektöru birleştirip 4 lü bağlamış. Ben bunu kendim 2 li ye ayirabilir miyim. Ve obd bağlantım aktif oluyor fakat uzun kisa yakıt kesme değerlerini göremiyorum. Bu konuda ne yapmam lazım. Teşekkürler ederim :)
  • Brc vsr sistemi ve mükemmel işçilik (özençler,mocan,mavidenizler) diğer tarafta landirenzo/prins markanın kalitesi arasında kaldım
  • Herkese merhabalar. 2015 model Opel Astra 1.6 115 hp benzinli atmosferik motorlu aracına LPG taktirmak istiyorum. (Tüm dünyada petrol fiyatları düşerken ben litresi 5.20 TL den benzin almak istemiyorum, bu durumu da protesto ediyorum!)

Fakat aracim için çok farklı söylemler var. Kimisi subap sorunundan bahsediyor, kimisi emme manifoltunun farklı bir yapıda olmasından bahsediyor falan falan.. Hasili ben aracima hangi kiti takmaliyim ki sorun yasamayayim. Benimkiyle ayni aracı olup da LPG taktiran arkadaşlardan bi öneri beklemekteyim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sorunlara yardımcı olacağım dedi konuyu açıp giti heralde
  • aceryeni A kullanıcısına yanıt
    ikili enjektöre cevirirseniz daha iyi olur çekişi,yakıtı,gidişi performansı çok değişecektir.OBD sistem için aracınızın markası ve üzerinde takılan sistemin markasıda çok önemli bu konuda yardımcı olabilmem için bana bu bilgileride yazarsan yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra_j77 A kullanıcısına yanıt
    Burada senin dikkat etmen gereken en öncelik işçilik daha sonra aracınıza takılacak olan kitin markasıdır. Düzgün bir işçilik yapıldıktan sonra aracınızla ilgili en ufak bir sorun dahi yaşamazsınız.İstanbul Kadosanda üçel otogaz dönüşüm istasyonu var Kadosan Sanayi Sitesi M Blok No 10 - 12 Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, Ümraniye 216 508 1 333 burayı tavsiye ederim işçilikleri çok iyi gerçekten 1 numaralar kimi yönlendirdiysem hepsi memnun cumhur bey var orada onunla irtibata geçersen sorunsuz bir montaj yapılacaktır.Bide km si düşük araçlara 100.000km motor garantisi de yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
  • eksamin kullanıcısına yanıt
    Aracınızın marka modeli motor türü motor kodunu paylaşırsanız aracınızın motoruyla en uyumlu çalışacak sistemi size önerebilirim.Bu arada vsr denilen sistemin ne olduğunu çok bilen kullanıcı olmadığından onuda açıklamak istiyorum. Brc markasının vsr adı verdiği sistem aracınız gazda çalışıyorken bir anda vitesi 4 den 2 ye attınız devir bi anda yükseldi aracınız %25 benzin püskürterek subapların ısınıp ısınıp erimesine karşı bir koruma sistemidir. Aynı şekilde aracınızı süratli kullanmak için yüksek devirlere çıkartınız gazın yanma ısısı benzine göre daha yüksektir ve kuru bi yakıt olduğundan dolayıda subaplardaki ısınma fabrikanın belirlediği değerlerin üzerine çıkacaktır.işte vsr sistemi bu durumda devreye girerek subaplarınızı soğutarak koruma sağlar.Bu sistem Atiker,landrenzo,lovato tarafından da farklı isimler altında kullanılmaktadır. Bitek pirins markada likid olduğu için bulunmaz.
  • faruk_547 kullanıcısına yanıt
    2010 model 1.4 otomatik opel corsa aracım. Lovato obd2 li lpg kiti takılı. Adam Program arayüzüne girince obd yazısı tiklaninca açılıyor ve yeşile dönüyor.obd düzeltmesini de tik koyarak aciyor sonra Obd açıkken bile f4 harita bölümünde hızlı yavaş anlık gösterim bölümü gözükmüyor. Onun kullandığı program mu göstermiyor. Obd sistemi düzgün yapılmadı mu yoksa.
    Biraz uzun oldu teşekürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aracım 2016 1.4 otomatik i20

• Aracım 2016 model opel corsa 1.4 ecotech 90 hb otomatik hangi markayı önerirsiniz ?
  • kıterunner K kullanıcısına yanıt
    Opel'in araçlarında tercih etmeniz gereken marka kesinlikle 1. sırada Landirenzo'dur. Bunun nedeni Opel ile Landirenzo'nun yapmış olduğu anlaşma. Opel araçlara uyum sağlaması için yazılımı Opel araçlar özel olarak tasarlanmış olup aynı zamanda dönüşüm kitinin enjektör ve ecu çalışma sistemini de Opel araçlara uygun şekilde üretmişlerdir.Ama dersen ki Landirenzo pahalı 2. sırada kesinlikle Atiker Gold diyebilirim. Atiker şüphesiz Türkiye'nin en çok tercih edilen markası ve bununda sebebi ürünleri tüm araçlara uyumlu olması.Özellikle Gold serisi aracın OBD bağlantısına bağlanarak aracın beyni ile lpgnin ecusunun beraber çalışmasına ve arıza lambası yakmamasını sağlıyor bu tip araçlarda kesinlikle gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
    Merhaba.2015 Honda Civic kullanıyorum.aracin yol bilgisayarı 5.8 litre gosterirken tuketimim 8.2 litre olması normal mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Kia Yeni Cerato 2016 için hangi marka model LPG tavsiye edersiniz?
  • 2011 Toyota Corolla 1.6 hangi sistemi önerirsiniz.Birde tanidiginiz iyi bir usta varmi

• koray5006 kullanıcısına yanıt
    Merhaba aracınız direkt enjeksiyonlu bir araçmıdır? eyer bilmiyorsanız motor kodunu yazarmısınız.
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Merhaba aracınız için Atikerin yeni ürünü grandı önerebilirim düzgün bir işçilik ile birlikte memnun kalacağınıza eminim.0532 232 66 00 nolu numaradan cumhur beyi ararsanız size montaj konusunda yardımcı olacaktır.
  • yaptığım lpg ayarım nasıl. hatalarım var mıdır. Teşekür ederim
    https://youtu.be/Z-mHyWe1KgU
  • Renault Toros için hangi sistemi önerirsiniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.