< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Otogaza (LPG) 49 kuruş zam geldi (2. sayfa)
-
-
Bence düz 10 lira olsun hesabı da kolay olur. Ne o öyle 23, 71,49 gibi kuruş artışlar. Yakışmaz bize, itibarımız sarsılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha bunlar iyi günler. global piyasadaki artışlar artık sürekli yansıyacak. artan kur da çarpanı sürekli arttıracağı için, zamlar katlanarak artacak.
mazot zamlandıkça gıda da zamlanacak.
seçim öncesi verilecek ulufe için kaynak lazım, dolayısıyla bir miktar ötv de gelebilir.
-
akaryakit litresi 25-30 tl olacak. ahanda şuraya yazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zama da zam kelimesi çocukken bana manasız gelirdi. Şimdi daha iyi anlıyorum bu espriyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dogru söylüyorsun.
Hollandada yurtdışından alıyor (pompa fiyatı benzin 2,10), Türkiyede yurtdışından alıyor (pompa fiyatı 0,80)
bir zamanlar (7-8 sene önce) Türkiyede benzin fiyatı Hollandadan daha pahalıydı € bazında.
zam gelmesine sevinenleride ilk defa görüyorum
-
Gitme vakti çoktan geldi geçiyor bile kalanlara sabır diliyorum.
-
Bu hesap böyle yapılır yok tl ye çevir oooo pahalı
Türkiyede Asgari üçreti 2.825 TL - Litreye vurursak - 6,5 TL litresi - 434 Litre yapar.
Almanyada bir çalışan min 2.000 € maaş alıyor - Litreye vurursak senin dediğin bigi litresi 2 € - 1.000 litre yapar
-
araplara ruslara azerilere hemen bu hesabı kopi peyst yapıp gönderiyoruz.
bakın bizde hesap bu, asgari 3(üç)retimiz düşük o yüzden onlara petrolün varilini 80 dolardan veriyorsanız bize 30 dolardan vereceksiniz yoksa almayız diyoruz. hemen korkup indirim yaparlar kesin.
süper fikir yani.
önemli olan uluslararası piyasada kaç dolar/tl olduğu, asgari ücretlerimiz kimsenin umrunda değil.
-
piyasa daha da yükselecek artık tüplü arabaların da kıymeti kalmadı :D
-
tüm türkiye toplu taşıma dahil 1 hafta kontak kapatsa ellerinde patlar ama türk insanı bencil ve iradesizdir, asla birlik olmaz.
-
Böyle yavaş yavaş olmuyor yapın direkman 10 lira
-
Askeri ücret ne? Askerlerin aldığı ücret mi?
Mazota da zam isterük. Yetmez ama evet.
Valla psikoloji filan bırakmadılar millette. Zamlarda da sınır tanımıyorlar. Yeni gelen zamma alışamadan bir daha zam geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Kasım 2021; 15:28:14 >
saçmala arkadaş nesini savunuyosun şaçma sapan bir kıyaslama yapmıssın petrol sınırımızda çıkarılıyor o kadar boru hattı ne iş yapıyor gemi falan diyosun birde
-
evet zekana hayran kaldım fazla düşünme bence sen yapamıyosun çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X