|
Otogaza (LPG) 49 kuruş zam geldi
-
-
Bir zamanlar benzinde psikolojik sınır 5 diyorduk şimdi LPG geldi 7 TL dayandı. 10 da olur 15 de olur.
-
ucuza bile aliyorsunuz. Almanya'da bile 2 euroya dayandi ise TL bazinda 20 TL olmasi gerekli.
hemen solcular cebellenmesin, amacim parti taraftarligi degil ama daha da zor gunler sizi bekliyor.
-
15 isteriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yolsuzlukları, israfları milletin cebinden çıkartıyorlar.
-
Şu anda zaten gerçek fiyatlar değil. Mesela Botaş zam yapmadı ve geçen sene 5,5 milyar tl zarar ett. Bu daha iyi günlerimiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millete müstehak! Ooh suyundan da koyy
-
-
Bunlar daha başlangıç. Başkanlık sistemini iliklerimizde hissedeceğiz. Bu günleri arayacağız.
-
İnşallah 10 lira olur...
-
Şaka gibi ya... Lpg bile 7 liraya göz kırpıyor. Yılbaşından önce kesin 7 lirayı geçer. Sonrasını düşünemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O hesaplamalar o şekilde olmuyor koçum. 2 Birim parayla 2 birim para kıyaslanır. Ekonomi karşılaştırması için solcu sağcu olmaya gerek yok. Aynı gemideyken, geminin önündeki batsın bir kurtuluruz zihniyetinin sonucu bu
-
Durum baya sıkıntı LPG'li araç oranı %37'lerde. euronewsAvrupa'da LPG’li otomobil oranının en yüksek olduğu ülke Türkiyehttps://tr.euronews.com/2021/10/02/avrupa-da-lpg-li-otomobil-oran-en-yuksek-turkiye-de
-
biz euro ilemi para kazanıyoruz ham petrolun fiyatına bir bak istersen aynı şekilde görmen için bunu askeri ücreti 2000 euro yapman lazın. Biz hiç bir şeyi üretemediğimiz için euro veya dolar ile alıp TL ile ödüyoruz sorun orda neden hala şaçma sapan almanya falan ile kıyaslama yapıyosunuzki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 1 Kasım 2021; 18:23:29 >
-
eşşeğe binin. harbi. hayvan iyidir. oda bindirir. ortak noktalarınız çoktur.
-
Hep 50 liralık alanlara koymaz bu zam…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gemi hesabi yapiyorsan, limandan aldigin benzinin sana daha dusuk fiyatta satilmasini bekleyemezsin. o hesabi da kat.
demek istedigim o. dunya genelinde petrolun bir degeri var petrol sahibi olmayan ulkeler icin. bu ortalama degere gore bakinca, Turkiye'de vatandas ucuza bile kullaniyor. Evet asgari ucretin dusuk oldugunu ben de biliyorum ama bu petrolu satan arabi ilgilendirmiyor veya petrolui sana pazarlayan Liverpool Street'teki korfez sermayesini de ilgilendirmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Kasım 2021; 21:5:27 > -
valla bana soracak olursan en çok onlara koyacak. bu gidişle 50 tl ye 100 km bile yapamayınca anlayacaklar hüloğğğggg ile olmadığını ç.marlar.
-
şimdi de halkı soyuyor AKP
Bir zamanlar benzinde psikolojik sınır 5 diyorduk şimdi LPG geldi 7 TL dayandı. 10 da olur 15 de olur. |
Şu anda zaten gerçek fiyatlar değil. Mesela Botaş zam yapmadı ve geçen sene 5,5 milyar tl zarar ett. Bu daha iyi günlerimiz. |
Yolsuzlukları, israfları milletin cebinden çıkartıyorlar. |
ucuza bile aliyorsunuz. Almanya'da bile 2 euroya dayandi ise TL bazinda 20 TL olmasi gerekli. hemen solcular cebellenmesin, amacim parti taraftarligi degil ama daha da zor gunler sizi bekliyor. |
Bunlar daha başlangıç. Başkanlık sistemini iliklerimizde hissedeceğiz. Bu günleri arayacağız.
|
|
Hep 50 liralık alanlara koymaz bu zam…
|
İnşallah 10 lira olur... |
Zama da zam kelimesi çocukken bana manasız gelirdi. Şimdi daha iyi anlıyorum bu espriyi.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X