Buradaki mevzu uluslararası piyasada petrol fiyatının ne olduğu değil. Mevzu, neden bizim alım gücümüzün bu kadar düşük olduğu. Bu düşük alım gücünün sebebi nedir? Sebebi kimdir? Her mesajında şak şakladığın, hülogggg ladıkların değil mi? Ben mi ülkenin ekonomisinin dibine vurdum. 128 Milyar doları ben mi yedim. Sosyal medyada yandaş yalakaların yaşam standardı fotoğraflarını hiç mi görmüyorsun? Yorumlarından anladığım kadarı ile ya onlardan birisin, ya da malumlardan birisinin sayısının 200.000 kişi olduğunu belirttiği maaşlı medya trollüsün. Günün mana ve önemine binaen şuraya bir şiir bırakayım; Sen ciğercinin kedisi, Ben sokak kedisi. Sen aşk rüyası görürsün, Ben kemik. Ama senin ki de zor be kardeşim. Bir kap yemek için kuyruk sallamak, Böyle her Allah'ın günü. |
Otogaza (LPG) 49 kuruş zam geldi (3. sayfa)
-
-
Verme gazı
-
😃😃😃😃 daha asgari ücret yazmayı bilmeyen biri mi bunu söylüyor?. 🤣🤣🤣🤣 Hiç güleceğim yoktu beni güldürdün Allahta seni güldürsünquote:
Orijinalden alıntı: zdnizevet zekana hayran kaldım fazla düşünme bence sen yapamıyosun çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 2 Kasım 2021; 19:29:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hep 50 liralık alıyorum diyen arladaş nerede acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap yazdim zaten. oradan bakabilirsin. olmadi ruslar ile sen konus komunist kardes. belki razi gelirler varilini 10 dolardan vermeye.
-
LPG geçen sene 2.24 aldık unutulmadı o günler. Şimdi ise 6,49
https://forum.donanimhaber.com/benzine-8-kurus-zam-otogaza-95-kurus-indirim--142666812
Ben aracımın birini satıyorum binbeter olalım, olalım ki akıllanalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 2 Kasım 2021; 20:20:30 > -
Eskiden sıralama şöyleydi
- OTOGAZ
- MAZOT
- BENZİN
Bir çok kişi otomobilini LPG sistemine dönüştürmüştü.
Şimdi ise bu ZAM FIRTINALARI ile cazibesi kalmadı.
Karikatür deki gibi artık TEZEK ZAMANI geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 2 Kasım 2021; 21:9:17 >
-
he yavrum he biracık kendine beyin falan yapmasını öğrenseydin keşke düzgün yazmak seni cahil olmandan kurtaramıyor malesef bir daha denesinler olmamışsın sen
-
Asgari ucret zamminda sov yaparlar gonlunuzu alirlar. Birkac ay sonra da aycicek yag 150 lira olmus bu fiyatlar ne diye dolasirsiniz en son secim gunu de “ya simdi ekonomi falan ama baska yonetecek yoh” diyip vurursunuz muhru yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabası olan düşünsün. Benim arabam olmadığı için kafam rahat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
LPG çiler gözünüz aydın
Benzinliklerden eve varamadilar sanırım :d
Kötünün iyisiiii.... ;) 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.5 ayda 4.zam galiba ben sayamadim
allah sonumuzu hayir etsin
Atikerin gözü yaşlı.
Evet dediğin doğru ama şu şekilde doğru olur.
Öğretmen 6 bin TL değilde 6 bin Euro alırsa maaş
Veya asgari ücret 2800 TL değilde 2800 Euro olursa sapına kadar doğru olur sözlerin.
Arabamin km sayacı bozuk olduğundan oda bana tam net birşey söyleyemiyor. O bile bana çaktırmadan iteliyor.
La araba bile dolandırıcı lo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X