Şimdi Ara

otomatiği en iyi olan hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Orijinalden alıntı: OTOFAN

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Orijinalden alıntı: OTOFAN

cvt nin tork konvertörlü olduğunu biliyorum . Sizin dediğiniz dişlilerle olmayan şey aktarım değil vites kademesinin değiştirilmesidir . CVT şanzımanlar karşılıklı iki kasnağın sürekli oranlarının değişmesiyle vites oranlarını ayarlarlar bunuda biliyorum . Ben şanzımanları mekanik açıdan değil sunduğu konfor , ekonomi , performans ve sağlamlığı konusunda değerlendirdim . Ve bu bağlamda cvt en iyi şanzımanlardan biri ondan hepsinin harmanlamış hali dedim fakat siz yanlış anladınız galiba .

Halen bilgimden şüphe ediyormusunuz . :)

Birde tct ye üye misiniz ?

Sorun yok güzel bilgiler.
    Üyeyim ama mesaj sayım 5 ya vardır ya yoktur.Aracı yeni aldım çünkü.

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .

Anlaştığımıza sevindim . Keyifli forumlar .

Teşekkür ederim.
    Sitenizi de biraz inceledim.Müsait bir zamanda daha da inceleyeceğim.Hayırlı olsun,güzel bilgiler mevcut.

Teşekkür ederim abi .

• hondada karar kildim ama onunda hb civic arabalarinda otomatik yokmus . bmw volvo beni aşar. opelin otomatik leri nasildir? kimse deginmemis çokmu dandik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

hondada karar kildim ama onunda hb civic arabalarinda otomatik yokmus . bmw volvo beni aşar. opelin otomatik leri nasildir? kimse deginmemis çokmu dandik .

Merhaba.
    Deneyimim yok ama Opel' in otomatiği hakkında iyi konuşanı pek bulamadım.

• Hayret Dsg yazıp eksi yağmuruna tutulan Vag fanatikleri çıkmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Hayret Dsg yazıp eksi yağmuruna tutulan Vag fanatikleri çıkmamış

Onlar da akıllandılar abisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

hondada karar kildim ama onunda hb civic arabalarinda otomatik yokmus . bmw volvo beni aşar. opelin otomatik leri nasildir? kimse deginmemis çokmu dandik .

Dandik değil aksine güvenilir şanzımandır fakat 100 km de manuel olandan 1 litre kadar fazla yakar ...
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu mesajı size karşı yazmıyorum bu forumda genel bir şey var biri dsg önerdi mi vay haline . DSG yide s-tronic (dsg ile aynı ) kullanıp çok memnun olmama rağmen önermiyorum .

Fakat Dsg alıp memnun kalan birisinin dsg önermesinde ne mahsur var . Çevremde dsg den memnun bir çok kişi olduğu gibi DSG alıp alacağına pişman olanlarda var . Şimdi bana da dsg yüzünden eksi basılacak belki fakat çokta umurumda değil .

Bu arada fanatikler sadece vag gurubunda yok her markanın fanatiği var . Çok şükür ben onlardan değilim . Mesela ben audi ve ford kullanıyorum isteyen istediği kadar bu iki aracı kötüleyebilir katıldığım noktalarda onları desteklerim de . Beni bilen bilir bilmeyen bilenden öğrenir .
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    otomatikte toyota auris > honda > golf > seat leon
  • Cvt şanzumanlı araçlar hangileri acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Cvt şanzumanlı araçlar hangileri acaba?

Honda jazz ( ı shıft haric o yarı otomatik ) yeni kasa yaris ve auris nissan micra juke qq megane sedan eski kasa ve yeni kasa honda hrv v.s

• Şu piyasada kulaktan dolma "tork konvertörlüdeki yavaş vites geçişi" ne alaka anlamış değilim.

Nasıl yavaş geçicekmiş biri teknik olarak açıklasın.

Örneğin şu 1.0 otomatik 4 ileri

• Volkswagen

• Arkadaşlar Honda' mı Astra mı Jetta mı derken aklımıza Toyota geldi otomatığınde muldrive S yazıyor bu şanzımanda Honda nın cvt si gibi Güvenilir sağlam mıdır ? Yokuşlarda geri kayma arıza vs sorun yaşarmıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Ben kullanmıştım ve gayet konforlu.
    Yokuşta geri kaydırır ve düz yolda kendi gider.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.