Şimdi Ara

otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yakın zamanda aracımı sattım ve eşimin de ısrarı ile otomatik araba alacağım inş. ama kafam çok karışık ve sanırsam seçeneklerim de kısıtlı. maksimum 42 bin tl ye kadar dizel ya da benzin/lpg otomatik ve az km yapmış araç arıyorum. siz olsanız ne düşünürdünüz, kıymetli yorumlarınızı ve önerilerinizi rica ediyorum.

• Honda jazz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa Honda city de olabilir.

• osmankur O kullanıcısına yanıt
    hocam, jazz araştırdım aslında, forum da da inceleme fırsatım oldu, benim belirttiğim rakamlara jazz fun paketi (en dolusu) var ancak cvt değil, i shift denilen yarı otomatik ve hiç tavsiye edilmeyen şanzıman. o yüzden açıkçası çekindim biraz.
  • Yaris cvt

• O zaman daha uygun fiyata düşük km ama eski model honda jazz bakın onlarda cvt sistem var. Kesinlikle 10 numara bir şanzıman.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Yaris cvt

benim boy 1.95 olduğundan biraz zor olabilir hocam ama belki de önyargıdır, hiç kapısını açıp da oturmadım iç hacmi nasıldır diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    geçen ay açıldı
    Araç önerisi
    4 ay önce açıldı
    Hangi otomatik araç ?
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-car-centerdan-otomatik-5-bin-km-de-sifir-ayarinda-temiz-210728949/detay

araç yeni kasa ve en kısa zamanda arayıp detayını soracağım, ilgi için teşekkürler

• fluence dizel edc araçlar için yorum yapabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaknafein93

quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Yaris cvt

benim boy 1.95 olduğundan biraz zor olabilir hocam ama belki de önyargıdır, hiç kapısını açıp da oturmadım iç hacmi nasıldır diye.

Sizin boyunuzda arkadaşım öne oturup koltuğu kendisine göre ayarladı arkası da rahattı. Sınıfının en geniş aracıdır hatta tavan yüksekliği çoğu c sınıfından fazladır.

• Clio hatchback

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.