Şimdi Ara

Otomatik Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba alacağım, fakat otomatik şanzıman konusunda korkularım var. 😕 Birçok şanzıman hakkında araştırma yaptım fakat sonuç elde edemedim. Siz değerli üyelerden destek ve bilgilerinizi bekliyorum.

75 / 85 bin TL'lik bir bütçem var.

Otomatik vites araç tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benzin dizel araç boyutu segmenti gibi konularda bilgilendirin yardımcı oluruz.

• lpg ile kullanacaksanız egea hb ve sw sedana göre donanım daha iyi
    küçük sınıfta i20 cam tavanlı veya rio

• Aynı yoldan geçmiş birisi olarak. Önce focus sedana kaporo verdim lakin powershift yorumlarını okuyunca kaporoyu da yaktım ve almadım. Tam otomatik yada cvt araçlara yöneleceksiniz mecburen. Eğer sedan araçsa egea 1. 6 etorq(aisin üretim tam otomatik 6 ileri oldukça sorunsuz şanzıman lpg tam uyumlu, lpgde yakıt tüketimi oldukça başarılı). Bütçe el veriyorsa civic sedan yada corolla 1.6 olabilir ama sanırım aşıyor. Eğer b sınıfı ise i20 o da tam otomatik lakin biraz eski 4 ileri bir şanzıman, yakıt tüketimi lpg de olsa performansa kıyasla biraz üzebilir. Yine Jazz bakabilirsiniz cvtli bu bantta. Ben sedan aradığım ve bütçeme göre hem yaş hem de km olarak şanzıman motor ikilisi mümkün olduğunca yorulmamış olsun diye düşündüğüm için egea aldım. Memnunum genel olarak, hiçbişey süper değil araçla ilgili herşey yeteri kadar bandında ama sorunsuz açıkçası, tavsiye edebilirim.

• Dizel olarak düşünüyorum. Segment olarak micra i10 gibileri haricinde farketmez. Skoda rapid aklımı çeliyor yarın birine bakacağım 2014 1.6 Tdi sizce nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihd23

Dizel olarak düşünüyorum. Segment olarak micra i10 gibileri haricinde farketmez. Skoda rapid aklımı çeliyor yarın birine bakacağım 2014 1.6 Tdi sizce nasıldır?
    308 eat6 al bin korkusuzca otomatik işi sıkıntı yavv

• fatihd23 kullanıcısına yanıt
    Otomatik şanzımandan yana korkunuz varsa vw, seat ve skodadan uzak durun, bile bile lades olmayın.

Dizel rapidin şanzıman arızası verme olasılığı oldukça yüksek.

Bu bütçede alınacak en sorunsuz en temiz araç egea 1.6 etorq otomatik olur. LPG uyumlu, mis gibi binilir yıllarca.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Fiyatları çok yüksek. Yoksa Mercedes alınır o fiyata😊

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Çok güzel diyorsun da üstad o fiyatlara temizi yok. Piyasa değişik.

• Egea e-torq demeye geldim. Urban paketlerde sizin bütçeye çıkar gibi
  • Sorunsuzluk=Japon
    Bütçeniz belli ve sorun istemiyorsunuz direk Cvt li japonlara yönelin.Tork konvertörlü uzak doğu gruplarına da bakılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihd23

Çok güzel diyorsun da üstad o fiyatlara temizi yok. Piyasa değişik.
    Dizel otomatikten bahsetmiyorum, benzinli otomatik egea bulunur sizin bütçeniz dahilinde.
  • Bütçenizi biraz arttirabilirseniz Corolla 1.6 multidrive S çok iyi bir seçenek gerçekten. 2016-2018 makyajlı kasa olmasına dikkat edin. Yalıtım, süspansiyon hakikaten çok iyi. Otomatik vitesi yağ gibi sarsıntısız. Yetkili servis ustasının yalancisıyım evladiyelik diyor. Motor LPG uyumlu 132 bg. Daha ne olsun.

• Biraz daha bütçeyi kısarak 2015 i20 1.4 MPI Style otomatik baktım ama MPI kısmını tam anlayamadım vites türü mü? 2012 civic ler hoşuma gidiyor, onların fiyatları da yukarı yönde.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Benzinlisine baktım, temiz olanları 85 üstü üstad.

• fulyans bak dizel otomatik mis gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Bundan önce Fluence vardı. Edc şanzıman tam bir bomba. 😊

• Formdas F kullanıcısına yanıt
    Evet onlarda iyi ama bütçe yetersiz.. 😕

• fatihd23 kullanıcısına yanıt
    harbidenmi hevesimi kaçırdın,ne sorun vardıki ,200 bin kmden fazla kullanılmış birsürü araç var piyasada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 1.6 CVT + LPG bu fiyat bandında alınabilecek en iyi araçtır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.