33 500TL'ye Hyundai i20 Prime (en dolu modeli) otomatik satın aldım. Boya koruma da hediye ettiler. Araçta standart özellikler haricinde dijital klima , sis farları, park sensörü, renkli camlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar var. Muadili modellerin en boş versiyonlarını bile bu fiyata alamıyorsunuz. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Hayırlı olsun arkadaşım.
Hem yerli üretim olduğu için ülkemize katkın olmuş oldu, hem de dopdolu bir araç almış oldun.
Güle güle kullan aracını.
Hayırlı olsun hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: ÖnceVatan
33 500TL'ye Hyundai i20 Prime (en dolu modeli) otomatik satın aldım. Boya koruma da hediye ettiler. Araçta standart özellikler haricinde dijital klima , sis farları, park sensörü, renkli camlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar var. Muadili modellerin en boş versiyonlarını bile bu fiyata alamıyorsunuz. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Hayırlı olsun i20 benimde çok düşündüğüm bir araçtı,yan ve perde hava yastıklarını 2011 den sonra kaldırdılar diye biliyorum.Sizinkinde var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23 Hem yerli üretim olduğu için ülkemize katkın olmuş oldu, hem de dopdolu bir araç almış oldun. Güle güle kullan aracını.
Bu açıdan düşünmemiştim hiç. Teşekkürler.
@ inanç_turasay
Teşekkür ederim.
@ sarman63
Yan hava yastıkları yok ne yazıkki.
quote:
Orijinalden alıntı: ÖnceVatan
@ inanç_turasay
Teşekkür ederim.
@ sarman63
Yan hava yastıkları yok ne yazıkki.
2010 dada primlarda yan ve perde hava yastıkları + ESP güvenlik paketi ile alınabiliyordu.Hatta ben 2010 aralığında araç bulsalar alıyordum.sonraki yıl esp yi standard yapıp yan hava yastıklarını kaldırınca vazgeçtim.yinede oldukça donaımlı bir araç tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.
Prime ların da kendi içinde paketleri var fakat satış temsilcisi bu modellerin pek gelmediğini söyledi. Teşekkürler tekrar.
quote:
Orijinalden alıntı: aliserpil2006
jazz gerçekten çirkin bir araç ama içine bindiğiniz zaman içerisi yayla havası gibi.
aksam aksam güldürdün hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme