Şimdi Ara

otomatik can doldurma ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu otomatik can doldurma ayarlarını bana bi anlatırmısınız

plzzzzzz

• arkadaşım T ye basıyosun can potunun bulunduğu bar ayarlarını yani f1 f2 f3 f4 nerdeyse onu seçiyosun sonra burda 0dan 9a kadar numara var pot nerdeyse o numarayı seçiyosun %sini ayarlayım comfirm diosun bu kadar en alttakide pill için cure yani
    saygılar..
  • sağol ağa
  • lütfen bana bidaha aga ağa deme LÜTFEN
    saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak944

sağol ağa

Kusura bakmayın ama ben buna bir hatta patlatırım
  • yaw soracaktım ko cumusun diye ayıp olur dedim amacım aşağılamak değil burası sro bölümü unutun oranın kalıplaşan kelimelirini
    saygılar...
  • bende bi gözüne patlatırım
  • sadece

• Sinirliyiz galiba , sıkma canımı sıkarım canını .
  • Arkadaşlar "aga" yı hadi anladık diyelim.Alışkanlık yapmış kullanıyoruz. Ama bu forumda türkçe yazışıyoruz. Yani bana ilginç geliyor.Teknik terimleri olduğu gibi kullanabiliriz.Ama "plz" yazmak bence dilin yozlaşmasına yardımcı olmaktan öte bir durum değil mi?Lütfen demek yerine plz kulanmak bana daha ters geliyor.Bence tüm arkadaşların buna dikkat etmeleri gerektiğine inanıyorum.Türkçe bizim lisanımız, onu koruyacak ve kullanacak olan bizleriz.Bu konuda lütfen daha dikkatli olalım istiyorum arkadaşlar.Teşekkürler hepinize.
  • zaten şu " plzzz"" "plsss" "help me " diyen mahlukatları kazığa oturtasım geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: hamidoo86

zaten şu " plzzz"" "plsss" "help me " diyen mahlukatları kazığa oturtasım geliyo
    BAQH KOTU ADAM GULUSU YAPIOM

• quote:

Orijinalden alıntı: burak944

bende bi gözüne patlatırım

• iyi hort lol :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.