Bildirim
otomatik dizel max 30bin tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dizel otomatik suv 30 bin. Ve 2007 ustu cok zor. Pert falan anca.
O paraya 2004 corollalari birakmiyorlar lpgli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mondeo 2006-2007 dizel otomatik alabilirler. Mondeolar İngiltere'de çok satıldı araca aşinadırlar zaten. -
yorumlar gelsin zaten sayfayi okutucam arkadasa. bende zor dedim . biraz daha yuksek fiyatlara bakmaya basladilar. 35 civarina suv tarzi buldular bi kac tane ama onlar da da kesin yuksek hasar kaydi vardir. ama illa suv olcak diye bisey yok . sadece gozleri ona kayiyor ama uygun ve guzel bir arac bulunursa alinir muhtemelen
Accent era dizel oto 30a bulursun
Bura Turkiye 30 Bine dizel otm. Suv sadece hayal
öyle bir araba bulursanız haber ver bizde alalım -
quote:
Orijinalden alıntı: hsn_33
öyle bir araba bulursanız haber ver bizde alalım
35 e ssang young mu ne oyle bi suv gosterdiler bana . tavan haric komple boyali yaziyordu. 149 bin km ydi
o bütçeye istedikleri aracı sağlıklı bir şekilde alamazlar, ya beklentiler düşürülmeli ya da bütçe arttırılmalı -
Accent era
2004-2005 Hyundai Tucson veya Kia Sportage 2.0 Crdi
2.0 dizel 4 ileri otomatik, Bunların ölüsü 250binde olanları bile 36-37 bin.
quote:
Orijinalden alıntı: omeri30
quote:
Orijinalden alıntı: hsn_33
öyle bir araba bulursanız haber ver bizde alalım
35 e ssang young mu ne oyle bi suv gosterdiler bana . tavan haric komple boyali yaziyordu. 149 bin km ydi
Kaçıncı 149 bin ikinci mi üçüncü mü??
zıbıkçının hikayesini biliyolar mıymış?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford Mondeo ghia dizel 2006-2007 model
bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi dizel otomatik araçdır. şanzımanı sorunsuzdur. aracın yol tutuşu sınıfında en iyilerinden biridir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-199768044/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2006-mondeo-ghia-tdci-otomatik-167hp-175000km-31500tl-222928182/detay
-
bende dedim zaten araç taklalı falandır km de oynama vardır diye.
suv değilde sedan araç bulabilirler mi peki ?
zaten accent dizel sattılar manueldi diye. tavsiyeleri okutucam en son . şu an forumdan bir arkadaş dizel clio önerdi otomatik .31 bin 500 tl civarı.
bu arada 0 dizel araçlarda almış başını gitmiş 50 nin altına yok galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X