Şimdi Ara

Otomatik eraanuel i20 jazz otm hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• i20 1.4 otm al eşin bildği aracı kullansın, ama lpg şart. 1.2 otomatik i20 yoktur. 1.2 az yakar lpg ye ihtiyaç duymazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manüel i20 ders aliyor. Otomatik sıkıntı çıkarır diye yanasmiyorum. Butcem sinirli oldugu için 2006 getzlere yetiyor.35.000 civarı . Fiyatlar aralık ocakta duser mi

• Kia Rio ve Cerato hb bak aynı motor ve şanziman mevcut.

• i20 güzel araba manuel kullanabiliyorsa tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınıfı hatchback araçlarda ikinci elde manueli satmak çok zor oluyor bu sebeple manuel i20 size ucuza gelebilir. Ben 2016 corsayi 50 günde satamadim araç otomatik olsaydı ilk gün satılacaktı.

Aynı şekilde sizde satarken zorlanacaksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lodos_ L kullanıcısına yanıt
    Fiyatların düşeceğini hiç sanmıyorum artacaktır, eskiden 2. el fiyatları kış aylarında düşer yada sabit olur yazın artardı şimdi sürekli artıyor. Otomatik araçlar son yıllarda daha çok tercih ediliyor tam otomatik tork konvertörlü yada cvt şanzımanlı araçlara bakmanızı öneririm.
    Manuel kullanabiliyorsa çok daha iyi kafanız daha rahat olur.
  • @lodos_

kardeşim çetaş ikinci elde, mahmutbey çetaş ford bayinin ikinci katında ikinci elleri. hafta sonu gidip gezdim ikinci eli çok iyi fiesta ve i20'ler var. orayı tavsiye edebilirim. garantili satıyolar tüm arabaları. hem çetaş güvenirliği hem ikinci el garantisi var. oraya bakmanı tavsiye ederim.
  • Era yi oneririm ben kullanıyorum. Otomatigi sorunsuzdur manuelini de kullanması rahattır

• Hyundai İ20 otm. aracımda oldu. Honda jazz otm. de oldu. i20 benzinliydi . Seriydi ama çok yakıyordu. O yüzden tavsiye etmem. Manuelin yakıtını bilmiyorum ama. Honda Jazz b sınıfının en iyi araçlarından biridir ama 2.el piyasasını çok yüksek tutuyorlar 35.000 tlye temizini bulabilirmisiniz bilmiyorum. Jazz cvt şanzımana sahiptir ve sorunsuzdur. Yakıt konusunda üzmez. Kronik sorunları yoktur. İç hacim olarak diğer b sınıfı araçlardan oldukça geniştir. Ben Jazzımı sattıgıma çok pişman oldum. Eğer alırsanız çok memnun kalırsınız.
  • City 2006 -2008 otomatik tavsiye eder misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.