Şimdi Ara

OTOMATIK-HATCHBAG ARAÇ TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır yoğun bir şekilde otomatik hatchbag araç bakıyorum.

En son Opel Corsa Enjoy 1.4 Otomatik te karar kıldım ki hala kafam karışık.Klima soğutmuyor,çok fazla yakıyor denildi.Şimdilik beklemeye aldım bu modeli.

VW bakayım dedim DSG şikayetleri azımsanmayacak derecede.CVT hakkkında pek bir bilgim yok.(Easytronik,dualogic...vs. düşünmüyorum)

Bütçem max. 55bin.Yılda 10bin km yi geçmeyeceğim dizel olması şart değil.Sizlerin fikirlerini almak istiyorum hangi marka hangi model?Duruş kalkışlarda,sollamalarda hızlanması kavraması güzel ve en önemlisi sorunsuz şanzımanlı hangi aracı tavsiye edersiniz bu bütçeye göre?

• 55 bin tl butce , hb ve otomatik mevzu baisse akla ceed gelir arti dizel olusuda cabasi. Corsayla morsayla b segmenti aracla ugrasmayin. 2012-2013 concept veya concept plus alinabilir.concept plus olursa cam tavanda cabasi olur. Ceed 1.6 crdi 128 bg.likleri bi incelemenizi oneririm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris 1.6 Multidrive S tavsiye ederim. CVT sistemi kullanır. Konfor olarak en iyi şanzımandır. Sorunsuzdur. Ekonomiktir.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Kia nın şanzımanı nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirty_harry

Kia nın şanzımanı nedir hocam?

2015 ikinci doneminde motor ve sanzumanda degisiklige gitti, 7 ileri dct sanzuman ve 136 bg.lik motorla kombinlendi. Oncekisi 6 ileri 128 bg.lik motora sahip. Ama bu 6 ilerinin adini bilmiyorum.

• kiada yanılmıyorsam fransız ihtilalinden kalma 4 ileri tam otomatik var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

kiada yanılmıyorsam fransız ihtilalinden kalma 4 ileri tam otomatik var

Bakımını yaparsan her otomatik güzeldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım gene kodlarla oynadıkları için edit yada alıntı yapamıyorum. Az evvel dediğim llay picanto ve rio için geçerli, ceedin son versiyonlarında ne var bilmiyorum, düzeltelim

• Bence Honda civic , şanzıman konusunda çok iyidir. LPG li performansıda tatmin eder.

• laqirdi kullanıcısına yanıt
    civic lerde hatchbag var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

kiada yanılmıyorsam fransız ihtilalinden kalma 4 ileri tam otomatik var

Yok hocam yaniliyorsun, 2 ileri 1 geri sanzuman var. 24 V aku ile calisiyor. Cekisi kotu ama yakit ekonomisi sunar ...

• Var hocam çok sevmesemde tipini var. Ama ben olsam Honda sedan alırım fd6 kasa otomatik şanzımanı ve yakıt tüketimi hiç aciz etmez sizi

• 2 ileri bi geri hüseyindeki 58 (ya da 56) şavrole ile mehter takımında var.
    Picanto ve rio 4 ileri (2 gün önce ersu kia bayisindeydim) ceed'i ise yaptığım düzeltme iletisinde bilmediğimi söyledim. Merak eden sitesini açar bakar. Ha ben elimdeki gerzek nokia5800den şu anda bakamıyorum o da ayrı bi makara konusu

• Konu sahibi kusura bakma arkadasim, konun dagilmadan toparlayalim. dedigimm arac 6 ileri sarsintisiz saglam ve keyifli bir sanzumana sahip. Bi incelle, hele bi test etme sansi yakalasan dirak kafana yatar eminim ...

• Ceed otm çok yakıyor, katalog verilerini ciddiye almayın.

• Auris diyeceğim fakat 1.6 atmosferik motor çok yakıyor.

• 313137430 güzel araba bence

• Golflere ve i30 bakabilirsiniz bi tanıdığım 2 tane i30 var baba oğul biniyorlar menmunlar

• 2016 Opel Corsa Enjoy 1.4 otomatik(sıfır) için 52 bin fiyat aldım bandrol ödemeyeceğim fiyat nasıl sizce?
  • ceed ve i30 alırsanız eğer yanında bir de petrol itasyonu almanız gerekiyor. zira bu araçlara yakıt dayanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.