Öncelikle bütün foruma hayırlı sabahlar diliyorum. Arkadaşlar iş icabı bi programa ihtiyacım var fakat internette ne kadar araştırsamda aradığım biçimde bişey bulamadım bende sizlere sormak istedim. Programın otomatik olarak bazı işleri yapmasını istiyorum ama bunlar bilgisayarı aç yada dosya sil tarzı kalıp şeyler değil. Örneğin facebook'ta bi arkadaşım bana mesaj attığında arkadaşımın adını kopyalayıp twitter sitesinde o ismi aratıp profiline tıklamasını istiyorum. Ahmet Yılmaz sana mesaj gönderdi* yazısı geldiğinde ahmet yılmaz kısmını kopyala Twitter'ı aç Twitterda profilime gir Takip edilenlere tıkla Ctrl-F yapıp Ahmet Yılmaz ismini bul Üzerine tıkla ve profilini aç
Sadece örnek olarak verdim bunu farkındayım biraz saçma fakat iş bundan çok daha ciddi bi boyutta buna emin olabilirsiniz. Bulduğum hiç bir makro programlarda ctrl f yada c fonksiyonu yoktu. Tabii ki bilgisayar bana kimin mesaj attığını ayırt edemez ama facebookta mesaj geldiğinde hep aynı yerde yeni sohbet açıldığından dolayı o kısmı halledebilirim xy koordinatları girip yada html kodlarından bunu bulmasını sağlayabilirim fakat özellikle CTRL-F(sayfada bul) özelliğini nasıl sağlayabileceğimi bulamadım.
Bu tarz bi programı bilen veya bi konuda fikir vermek isteyen dostlarım yardımcı olursa çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme