Şimdi Ara

Otomatik Kapanan Yumurta Pişirici tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yumurta Pişirici arıyorum ama pişince yani program bitince kendi kapansın istiyorum.

Türkiye'de bulamadım, amazon satıyor yurt dışında ondan almayı düşünüyorum yerli ve garantili satış bulamazsam.

Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yıllardır Sinbo kullanıyorum. Sadece bitince çıkan alarm sesi zamanla azalarak yok oldu ama hala tam istediğim gibi rafadan yapıyor. Tabii pişirici ve haşlayıcı ayrı şeylerse kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 21 Mayıs 2022; 17:28:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

Bizde de vardı bozuldu hocam, üç beş yıl kullandık. Onda ses çıkarıyor ama benim istediğim kendi kendine kapanması.

Yani o sesi çıkaran sistem tuşu attırsa geri kapatsa cihazı su ısıtıcı gibi, çok güzel olurdu. Çok da zor değil bunu yapmak ama uğraşmamış Sinbo! Maalesef.

Çünkü ses çıkarıyor ama o anda yeni uyanmış yumurtayı çayı koyup lavaboya geçmiş elini yıkıyorsun falan geri gidene kadar çok pişmiş oluyor onu da sevmiyor çocuklar.

• Yalnız Sinbo resistansı kapıyor hocam su bitince hakkını yemeyelim. Ama tabi içindeki buharla bir süre daha pişiyor kapak açılmadığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 21 Mayıs 2022; 18:32:6 >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

Ses çıkarırken ısıtma kapalı mı oluyor onda hocam? Emin misiniz?

• Evet ışığı sönüyor hatta kesiyor enerjiyi

• o zaman bize işlem bitince kapağını otomatik açan bişey lazım  

onu da yapmamışlardır herhalde... astronotlar uzay üssünde kullanmayacak ya  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.