Şimdi Ara

otomatik mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana masaüstü resmini yakalayıp, belirli aralıklar ile otomatik olarak e-mail ile belirlediğim bir adrese gönderecek bir program lazım
    yardımcı olursanız sevinirim...

• keylogger demek istediniz sanırım ?
  • keylogger ekran görüntüsünü alıyosa oda olur
    bildiğiniz bir program varmı?
  • ekran görüntüsünü alıp size maille gönderebilecek bi program vardır mutlaka. ama burada yayınlanması yasak. hala tartışılan bişi çünkü. keylogger yasa dışı mı değil mi? diye. bu kullanıma göre yasadışı olabiliyor. o yüzden burada bulmanız zor olabilir. en azından ne tür bişi aradığınızı biliyorsunuz şimdi. şunu da söylemeden geçemiycem. eğer mail gönderecek bilgisayarda güncel bir antivirüs varsa buna izin vermiycektir. kolay gelsin.
  • ofisteki PC etkialanı bağlı bir ağda çalışıyor, sadece kullanıcı yetkimiz. evdeki bilgisayardan çalışan bir programdaki verileri takip etmek istiyorum. Önce uzak masaüstü programlarını denedim (teamviewer, hamachi, radmin, logmein vs..) hiç biri işe yaramadı. bende en azından ekran görüntülerini maille gönderip onlardan takip edeyim diye düşündüm....
    ilginiz için teşekkürler...
  • evdeki bilgisayardan çalışan bir programdaki verileri takip etmek

bunun için akınsoft şirketinin office messanger die bir programı var. onu alıp kullanabilirsiniz. ekran görüntülerini ve neler yapıldığını gösterebiliyor. yalnız kulanacağınız iş ve ev bilgisayarlarının sabit ip e kayıtlı olmaları gerekiyor. ip değişirse programa bağlanamazsınız ki program zaten sabit bir ip ye bağlanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.