Bildirim
otomatik mail
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
keylogger demek istediniz sanırım ? -
keylogger ekran görüntüsünü alıyosa oda olur
bildiğiniz bir program varmı? -
ekran görüntüsünü alıp size maille gönderebilecek bi program vardır mutlaka. ama burada yayınlanması yasak. hala tartışılan bişi çünkü. keylogger yasa dışı mı değil mi? diye. bu kullanıma göre yasadışı olabiliyor. o yüzden burada bulmanız zor olabilir. en azından ne tür bişi aradığınızı biliyorsunuz şimdi. şunu da söylemeden geçemiycem. eğer mail gönderecek bilgisayarda güncel bir antivirüs varsa buna izin vermiycektir. kolay gelsin. -
ofisteki PC etkialanı bağlı bir ağda çalışıyor, sadece kullanıcı yetkimiz. evdeki bilgisayardan çalışan bir programdaki verileri takip etmek istiyorum. Önce uzak masaüstü programlarını denedim (teamviewer, hamachi, radmin, logmein vs..) hiç biri işe yaramadı. bende en azından ekran görüntülerini maille gönderip onlardan takip edeyim diye düşündüm....
ilginiz için teşekkürler... -
evdeki bilgisayardan çalışan bir programdaki verileri takip etmek
bunun için akınsoft şirketinin office messanger die bir programı var. onu alıp kullanabilirsiniz. ekran görüntülerini ve neler yapıldığını gösterebiliyor. yalnız kulanacağınız iş ve ev bilgisayarlarının sabit ip e kayıtlı olmaları gerekiyor. ip değişirse programa bağlanamazsınız ki program zaten sabit bir ip ye bağlanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X