yeni kasa diye geciyor,eski kasa 2002 cikip arada bir kac makyaj gordu,bu kasa dis gorunus olarak daha cekici,boyutlari buyudu,bagaj hacmi az da olsa artti vs
bende alirken mazda2 ve Colt'a bakmisdim ama bagaj bende onemli kriter oldugundan[bebek arabasi] digerlerine bakmadan elemisdim. jazz fun+ ishift de karar kilmisdim,memnunum ve dusunenlere tavsiye ederim.
bagaj konusunda haklısınız. alay konusu bile olabiliyorum arkadaşlar arasında. ama bana yetiyor zaten uzunyola çıksak en fazla 3 kişi olduğumuzdan sürücü koltuğu arkasını yatırıyorum ve gitmeye hazırım.
jazzin donanimi ortada benim diyen c siniflari kadar dolu bi arac ayrica donanim listesinde yazmasada 2010 modellerinde koltuk isitmasida mevcut ben jazzi suanki fiyatindan cok daha uygun bir fiyata hic bir aracda bu donanimi bu paraya alamiyorsunuz bu bir gercek.yakit tuketimi dizelleri kiskandircak cinsten motoru inanilmaz sessiz ayrica ben duz vites sahibiyim bu araca seri degil diyen birinin fanatiklikden oteye gittigini soyleyemem sonucta 1050 kiloluk bir arac ve 100 beygir alt devirlerde cok canli degil vtec yapisi yuzunden performans istiyen ust devirleri gormeli zaten bi yerden sonra gercekten canli ve seri bi arac aksi iddia edilemez bence.ayrica boyu 173 olan arkadasin kafasi tavana nasil degmis anlamadim.187 boyu olan arkadasimin kafasi tavana degmiyorken...inanmayana fotograf gonderrilir :) ic hacim olarak zaten b sinifinda rakipsiz.belki 36 pahali fakatta bu donanimida bu kadar vergi varken 30dan asagi almak hayal olur.hersey ortada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme