Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
151
Favori
171.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kredi kartından ödenen her fatura bedeli için axessde olduğu gibi masraf alıyormu denizbank acaba o sorunun cevabı yok yukarda

en parada olduğu gibi masrafsız mı acaba fatura ödemeleri

• yalıhp Y kullanıcısına yanıt

kredi kartiyla ödemede çoğu banka faiz alıyor ama denizbank ta bende göremedim bu konuda bir şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadesiz hesaptan verebileceğimiz bir otomatik ödeme kampanyası var mı Arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfozcn67

Vadesiz hesaptan verebileceğimiz bir otomatik ödeme kampanyası var mı Arkadaşlar?

Eğer on mobil kullanıyorsanız kesinlikle onu öneririm (Burgan bank) ben 5 adet otomatik ödeme talimatı verdim fatura başına 15 toplamda 75 TL iade aldım 6 ay boyunca tutma şartı var lakin herhangi bir ücret yok fatura ne kadar ise o kadar vadesiz hesabınızdan günü geldiğinde çekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanmıyorum hocam bir bakayım teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CTEB geçen yıl başında Doğalgaz faturası otomatik ödemeye güzel iadeler vermişti, ANCAK mevcut kayıtlı ödemeleri -dönem içinde iptal edilse bile- hariç tutmuştu.

30 Aralık gibi mevcut otomatik ödeme talimatlarınızı silin yeni kampanya olursa katılabilmek için.

Diğer bankalar da aynı yöntemi uygulayabilir, bankalara çaktırmadan yapalım.

😉😇

• www.yapikredi.com.tr
    Otomatik ödeme talimatı verin, hem fatura takibinden kurtulun hem de 100 TL'ye varan puan kazanın!
    https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/235829

Ayrıca; böyle bir kampanyası da var. Ama birleşir mi bilmiyorum.

**** Kredi kartı ile fatura ödemelerinde ücret kesiyor mu? Bilen varsa cevap verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okistan -- 27 Aralık 2021; 2:38:20 >

• okistan kullanıcısına yanıt
    Evet kredi kartıyla ödendiğinde ücret kesiyor.

Benden kesmiyor

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt

Sizinki otomatik ödeme talimatı mı?

• Yeni bir kampanya var mi ?
    Axess de var ama ben daha önce bir kampanya ya katıldım diye izin vermiyor. Yapikredi kampanyası bitmiş.

• Turknet faturamı ödemek için oto talimat fırsatı bakınıyorum. tavsiyesi olan var mı?

• Alternatif Bank'tan Elektrik ve Doğalgaz Otomatik Fatura Ödemelerinize Toplam 100 TL’ye Varan İade!

Kampanya Detayları

• Elektrik ve Doğalgaz fatura otomatik ödeme talimatına %10 nakit iade*.
    • Kampanya 31 Mart 2022 tarihine kadar devam etmektedir.
    • Kampanya, ilk kez verilen fatura talimatları için geçerlidir.
    • Kampanya tarihleri arasında verilen fatura talimatları dikkate alınacaktır.
    • Kampanyaya dahil olabilmek için KMH limit tahsisi yapılmalıdır.
    • Kampanya bitiş tarihinden itibaren 6 ay boyunca iptal gerçekleşmemelidir.
    • Talimat verdikten sonra 6 ay içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden, nakit iade tutarları geri alınacaktır.
    • Kampanya ödül yüklemeleri kampanya sonunda en az bir kere fatura tahsilatı yapılan faturalar için yapılacaktır.
    • Kredi kartlar ile verilen talimatlar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya dahilinde fatura ödeme talimatları Şubelerimiz veya İnternet / Mobil Bankacılık aracılığı ile verilebilir.

* Nakit iade kampanyasında her fatura başına en fazla 50 TL nakit iadesi kazanılabilir.

Kampanya Başlangıç Tarihi: 20.12.2021, Kampanya Bitiş Tarihi: 31.03.2022

• akbank harici ne var arkadaşlar =

misal garanti , teb , deniz var mı ?

• 2 fatura talimatına 100 lira veriyor. 6 ay talimatın aktif kalması gerekiyor. birer kez ödeme yapılması yeterli, kalan 5 ay kampanya olursa manuel olarak farklı yerlerden ödeyebilirsiniz.

4 faturaya 100 lira kampanyasına mayıs/kasım arası katılmıştım, puanları carrefour da kullanmıştım.

www.cardfinans.com
    CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası | CardFinans
    https://www.cardfinans.com/kampanyalar/cardfinans-otomatik-fatura-odeme-talimati-kampanyasi-37334

Not: Mayıs/30 Kasım arası aktif kalan kampanyayı, 1 Aralıkta iptal etmiştim. İptal ettiğim talimatlar kampanya döneminden önce olduğu için tekrar katılım sağlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 16 Ocak 2022; 9:24:12 >

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    2 faturaya 100 lira, iyiymiş..
    Peki, fatura için faiz ödemesi alıyor mu yoksa fatura tutarı neyse o mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Bende kredi kartı yok, faiz konusunda bilgim yok malesef. banka kartı ile ödüyorum, ödeme ücreti almıyor diye hatırlıyorum.

• Aralık ayı yapikredi otomatik ödeme kampanyasına katılıp puanı yatan var mı? Zira 15 Ocak yatacakti.

Bende teb kampanyası bittiği için world eko kredi kartıma taşımayı düşünüyorum. Ama ücret kesintisi hakkında bir bilgi bulamadım. Kredi kartı ile otomatik ödemede kesinti yapıyor mu yapmıyor mu acaba?

https://www.worldcard.com.tr/finansal-cozumler/talimatlar/diger-talimatlar#:~:text=Worldcard'%C4%B1n%C4%B1z%20ile%20Otomatik%20%C3%B6deme%20talimat%C4%B1%20verin%20siz%20de%20kazan%C4%B1n!&text=Bu%20sayede%20fatura%20tarihini%20ka%C3%A7%C4%B1rmaz%2C%20nakitiniz%20olmasa%20bile%20%C3%B6deme%20yapm%C4%B1%C5%9F%20olursunuz.&text=%C5%9Eubeden%20yap%C4%B1lacak%20prim%20%C3%B6demeleri%20i%C3%A7in%20%252%2C5%20i%C5%9Flem%20%C3%BCcreti%20yans%C4%B1t%C4%B1lacakt%C4%B1r.

Worldcard'ınız ile Otomatik ödeme talimatı verin siz de kazanın!

Worldcard ile otomatik fatura ödeme talimatı vererek; su, elektrik, telefon, doğalgaz, Yapı Kredi Sigorta Poliçelerini ya da Turkcell, Avea cep telefonu fatura ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Talimatlı fatura ödemelerinden 1 Mayıs 2015 tarihi itibari ile işlem ücreti alınmamaktadır

Bu sayede fatura tarihini kaçırmaz, nakitiniz olmasa bile ödeme yapmış olursunuz. Fatura ödemeleriniz tıpkı diğer alışverişleriniz gibi Worldcard'ınıza yansıdığından, tüm faturalarınızı Hesap Özeti'nizden, Worldonline'dan veya Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Talimat verebileceğiniz anlaşmalı kurumları size en yakın şubemizden ya da 444 0 444 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak öğrenebilirsiniz.

Şöyle bir sayfa buldum ama kullananlar cevap verirse daha garanti olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 17 Ocak 2022; 17:14:16 >

• Squixse kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır ödüyorum ve komisyon ödemiyorum. Bana özel bir durum olduğunu da zannetmiyorum. 3-4 farklı müşteri adına kredi kartlarından hem de. Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicmouse -- 17 Ocak 2022; 17:34:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.