Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
151
Favori
171.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kampanya güzelmiş, nakit karta başvurup yararlansam iyi olur.

• Squixse kullanıcısına yanıt
    World’un anlaşmalı olduğu kurumlarda komisyon kesmiyor müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Evet arayıp öğrendim.Limak uludağ,gediz elektrik,türknet,millenicom vs. bir liste saydı bu kurumların ödemelerinde komisyon alınıyormuş. 5 adet faturayı taşıyıp 100 tl puan alalım dedik onda da hakı b.kunu kurtarmayacak anlaşılan.Başka banka bulmak lazım. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün finans i aradım ve geçen sene katılmıştım bu senede tekrar katilabiliyormusum. 2 adet faturamı oraya verdim banka kartı ile ödeme . Taahhüt 31 temmuz a kadar .kredi kartı daha önce

• Bu doğru. Ben de World Eco ile ödüyorum yıllardır herhangi bir komisyon yok.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Sanırım cardfinans kampanyasına katılım için bir şey yapmamız gerekmiyor.

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Evet katılmanıza gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapikredi Aralık ayı otomatik fatura ödeme talimatı için bahsedilen worldpuanlardan yatan var mı?

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Bugün yattı sabah Cuma 10 puan 15 eksik kayıt oluşturdum telefonla arayıp.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 fatura var boşta doğalgaz telefon hangi banka önerirsiniz puan olarak. Digitürk puan veren banka var mı bildiğiniz yardımcı olacak yazsın teşekkürler

• Madik1903 M kullanıcısına yanıt

Evet bana da yattı 5gun gecikmeli ve 70beklerken 25yatti. Sanırım daha once verilen faturalar 6ay da geçse sayilmamis. Muhtemelen "ilk kez verilen" diye bir ibare vardı, hiç farkında değilim.

• Turknet faturamı (99,90 TL) ödemek için faydalanabileceğim bir kampanya var mı?

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

Halen yatmadı, kayıt oluşturdum.

• Usturlap kullanıcısına yanıt

fatura 10kuruş daha fazla olsa, paycell 100/10 var her ay

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Evet ya o 10 kuruş sıkıntı ya. Destek ekibine yazıp bu faturamı 11 kuruş arttırabilir miyiz dedim. 10 dk sonra gülerak aradılar, ''ilk defa böyle bir taleple karşılaşıyorum size yardımcı olmaya çalışıcam dedi'' ama en fazla 2 şey dedi 1'i size statik İP tanımlayabilirim veya faturanızı geçiktirebilirsiniz bir sonraki faturanıza ücret yansır'' dedi ama ne kadar yansır ne kadar sıkıntı çıkarır arkadaşını getir kampayalarını etkiler mi emin olamadığım için girişmedim o işe

• Usturlap kullanıcısına yanıt

değerlendirme süresince iki abone de en az bir faturayı zamanında ödemeli ve hiçbir faturasının ödemesini de geciktirmemelidir. Değerlendirmenin olumlu sonuçlanabilmesi için değerlendirme sürecinde iki aboneliğin hiçbir sebeple sonlandırılmaması gereklidir.

bu maddeye göre fatura geciktirmek olmaz.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Vadesiz hesaptan verilen talimatlar için 6 ay talimatın açık kalması şartı var mı?Hesaptan verilen talimatlar için 28 Şubat'a kadar ilgili faturanın ödenmesi, kredi kartıyla verilen talimatlar için 30 Haziran tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmekte denmiş.6 ay şartını göremedim.

• Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Haziran 2022 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 31 Temmuz 2022 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir. 

• Hesaptan verilen talimatlar için 28 Şubat 2022 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-5 Mart 2022 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartınıza, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül ise, faturanın ödendiği aydan sonraki ay, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

• mertmete55555 M kullanıcısına yanıt

Hocam bende sizin gibi düşünmüştüm daha sonra geçmiş kampanyaları okudum ve bu durumu müşteri temsilcisine sordum (siz 31 temmuza kadar iptal etmeyin dedi), banka kartları için de 6 ay talimatın açık kalmasının kampanyanın iptal olmaması adına daha garanti olacağını düşünüyorum. Aynı bankanın 2020 eylül ayında evi taşımamız sebebiyle, kampanyanın 4. ayında talimatları iptal etmek zorunda kalmıştım. Bir kaç ay sonra 100 puan için -100 bakiye yansımıştı. Tabi sizin dikkat çektiğiniz üzere, bu sefer ki kampanyada şartlarda böyle bir şey yok. Araştırmak ve net bilgi almak gerekiyor diye düşünüyorum.

• mertmete55555 M kullanıcısına yanıt
    Sitede kampanya şartlarında yazmıyor fakat mobil uygulamada 31 temmuza kadar iptal edilmemesi gerektiği yazıyor. Siz yine de iptal etmeyin.

• Digitürk faturası için nereyi önerirsiniz tek fatura var boşta kalan

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.