Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
917
Cevap
151
Favori
171.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bugün iki kez mh ile görüştüm, ikisi de aynı bilgiyi verdi. onlarda ki bilgilendirmeye göre; hem nakit kart hem kredi kartı için 31 temmuz tarihine kadar talimatların açık kalma şartı varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat için yeni kampanyaları paylaşabilir miyiz. ing den iptal edip taşıyacağım talimatları günlük paket bittiği için

• Bankalar bize talimat ver diye yanıp tutuşuyor Akbank olacak gereksiz de fatura son ödeme tarihi ile kk hesap kesim tarihi arasında %1.8 faiz istiyor. Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)  doğalgaz, elektrik, su, internet, cep telefonu derken 6 fatura ödüyorum en az. 1000-1500'ü buluyor aylık. Bir fatura tutarı kadar da faiz ödeyeceğiz. Mh'ni aradım tüm bankalar alıyor, almak zorunda diyor bir de 🤦 enparaya sinir olduğum için talimatlarını taşıyacağım, varsa kampanya faydalanmak isterim.

• enigma_e E kullanıcısına yanıt

akbank adan zye uzak durulması gereken bir banka..

• Garanti Bankası, turkcel Vodafone Superonline faturalarına komisyon almıyor, elektrik su dgaz komisyon aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanoos -- 19 Şubat 2022; 14:50:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki maaş müşterisiyim uzak duramıyorum

• Dün YapıKredi müşterisi oldum. Arkadaşım fatura talimatı kampanyası olduğunu söyledi neyse 5 tane yeni talimat verdim ama sonra kampanya içeriğini okuyunca önce katılım gerekliymiş. Acaba geçerli olurmu yoksa boşunamı talimat verdik ?

• ademmozcan A kullanıcısına yanıt
    Boşuna

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ademmozcan A kullanıcısına yanıt
    TALIMAT ve TC numaranızı yazınız 4470 e SMS atın. Talimatlarınızı iptal etmeyin. Müşteri hizmetlerini arayarak teyit alınız. Katılımınız GEÇERLİ diyeceğini umuyorum. Bana öyle denmişti. altı ay içinde en az bir kere otomatik olarak ödensin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.tec -- 26 Şubat 2022; 22:31:9 >
  • Zaten bu otomatik ödeme talimatlarını bankalar son gün ödüyor. Bir de ödememezlik yapıyorlar deliricem. Geçen hafta denizbank yaptı. Şimdi de yapıkredi ödememiş kendim ödedim tekrardan.

Otomatik ödeme talimatını son ödeme gününden daha önce ödemesi gibi bir ayar, talep alıyor mu bankalar?

• circassianman kullanıcısına yanıt

Yıllardır yapı kredi bankasında talimatlatım var, ilk defa böyle birşey duyuyorum.

• ebangelia E kullanıcısına yanıt
    Vallahi bilmiyorum sıkıntıyı başıma geldi. 4 aydır yapıkredi otomatik ödemede 4.ayda oldu bu.

• Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)

Bu kampanyaya katılırsam fatura ödendikten sonra herhangi bir ek ödeme yada faiz alınıyor mu ?

• mor1989 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartından verirsen faiz alır. Banka kartından almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sukruciger

World’un anlaşmalı olduğu kurumlarda komisyon kesmiyor müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.
    Aynen söylediğiniz gibi. Kesinti yapılanlar şu şekilde …

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla, 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL olmak üzere, toplamda 100 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!

• Kampanya 1-31 Mart tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
    • Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL olmak üzere, toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.
    • Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 31 Ağustos 2022 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 30 Eylül 2022 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir. 
    • Kazanılan ödül, faturanın ödendiği aydan sonraki ay, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir. 
    • Ödeme tarihinde kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. 
    • Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. 
    • Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır.
    • QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.
    • Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
    • ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.
    • Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Nakit, CardFinans Fix ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları üzerinden vereceğiniz talimatlar kampanyaya dahil değildir.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam ne QNB mobil uygulamada ne de web sitesinde böyle bir bilgi var !.

• Nörofizyolog kullanıcısına yanıt
    Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)
    Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)www.cardfinans.com
    CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası | CardFinans
    https://www.cardfinans.com/kampanyalar/cardfinans-otomatik-fatura-odeme-talimati-kampanyasi-37334
  • Finansbank Ocak ayı katılımsız iki fatura talimatına 100parapuan yatmis

• GARANTİ BONUS

NASIL KAZANIRIM?

1-31 Mart 2022 tarihleri arasında verilecek ilk yeni otomatik fatura talimatı için 20 TL, iki fatura talimatı için 40 TL, üç fatura talimatı için 60 TL, dört fatura talimatı için 80 TL, beş fatura talimatı için toplam 100 TL bonus kazanılacaktır.

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/otomatik-fatura-odeme-kampanyalari

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.