Şimdi Ara

Otomatik Onarim Loop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.İnternette gezinirken birden bilgisayarim yavasladi ve hicbir seye tepki vermemeye basladi.Ben de mantiken yeniden baslattim.Tabii bu arada bip sesleri de gelmeye basladi.Daha sonra acilis ekraninda pc takili kaldi.Power butonuna uzun basarak bir daha kapa ac yaptim ve beni otomatik onarim yapiliyor ekranina atti.Daha sonra orda yeniden baslat secenegi bir ise yaramadi.Baslangic onarimda srttrail hatasi verdi.Guvenli modda acilmadi.cmd komut istemcisine fsutil dirty query c: yazdigimda c is dirty diyor bu ne anlama gelir?Onun disinda sifirla dedigimde ise %8de kaliyor.Bios bip sesleri cok duzensiz her zaman otmuyor ya da farkli sayilarda otuyor.Sizce cozum formati yoksa anakart mi yanmis? Ayrica imla hatalari icin ozur dilerim.Cunku mobilde guzel yazilmiyor.Yorum atanlara tesekkur ederim.
     Otomatik Onarim Loop Otomatik Onarim Loop Otomatik Onarim Loop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada ilk resimde de lenovo nun kendi kurtarma tusuna bastiginde gostersigi hatayi cektim.Pcde win 10 kurulu ayrica.

• Windows onarım cdsi ile onarım yapın diyor kısacası.
  • Evet fakat beni asil endiselendiren bios sesleri...o konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

• O bip seslerinin anlamları olmalı, ramleri çıkartarak ve seslerin gelişini netten araştırarak bir yola çıkabilirsiniz, bir bip iki uzun bip gibi.
  • Zaten belli bir kalipta hareket etseler neyse her seferinde farkli bazen ise hoc otmuyor.Neyse bir format atar olmazsa servis yolu gozuktu galiba..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 kronik start stop arizasi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.