Şimdi Ara

Otomatik saat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En ucuz şekilde parasının hakkını verecek, çok uzun yıllar gidebilecek otomatik saat önerir misiniz? Bütçe 5000-10000 TL arası ama dediğim gibi en ucuz olan hangisi olursa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TR den alacağınızı varsayarsak Seiko 5 veya orient'in bu fiyat aralığındaki modellerine bakabilirsiniz. maalesef saatler ülkemizde dışarıya göre genelde çok pahalı, o yüzden y dışından alma imkanınız olursa o paralara yine bu markaların daha iyi seçenekleri olacaktır, orient kamasu modelleri, seiko presage'lar mesela..

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Yurtdışından nasıl alabilirim ki? Kendim çıkamam şuan ve tanıdığımda yok ki.

• Loftier.6 L kullanıcısına yanıt

o yüzden alma imkanı varsa demiştim. bir diğer daha riskli opsiyon sahibindenden y dışından getirip satanlardan almak ama artık her saatin sahtesi var maalesef anlamak kolay değil. en azından belirli sayıda satışı olan referansı olan biri olabilir ama yine de dikkatli olun.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Anladım var mı bildiğiniz güvenilir satıcı vs.

• Loftier.6 L kullanıcısına yanıt

Maalesef

• Bence bu fiyatlarla yurtdışı uğraşmaya değmez.

Fiyat/performans olarak Seiko 5'in üzerine çıkan pek yok. Alternatif olarak nadiren Orient three-star bulunurdu ama artık onlar da pek kalmadı, diğer Orient serileri daha pahalıdır. Citizen bulunaiblir, artı olarak safir camı olabiliyor. Başka bir artısı yok, sadece farklılar.

Ayarlanabilir, servis edilebilir, mekanizması bulunur, safir camı yok ama çizilirse ilerde safir camla değiştirilebilir, e-bay, ali express'te bombe cam bile bulunur.

Daha ucuz olarak, Seiko'nun yan markası Lorus vardır. Genelde daha büyük modelleri var, mekanizma Seiko 5 ile aynı. Piyasada yeniler, çerçeve-kadran kalitesi de aynı mı pek bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Otomatik mi solar mı ve öneri?
    7 yıl önce açıldı
    akıllı saat önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.