Şimdi Ara

otomatik şanzuman ile yanlamak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hawkss

quote:

Orijinalden alıntı: x6x6x6

quote:

quote:

quote:

forumdan tavsiye ile akrobasi yapılırmı bari nasıl makas atacagınıda söyleyin !

kardeşim mesajımı okuduysan trafiğe kapalı kendime ait bi alanda gerçekleştircem bunu . araba benim mekan benim seni kasan olay ne ?

beni kasan senin zihniyetin !!! internetten tavsiyeyle bugun yaptıgını yarın yolda yapıp bizlere yada baskalarına sebep olacaksın, sözde bmw ye biniyorsun burada nasıl yanlanır diye tavsiye alıyorsun,neyse hasbahcende takılmaya devam et bizlerden uzak ol

ister internette tavsiye alırım istersem özel ders alırım . bu seni ilgilendirmez . istersem bmwye binerim istersem at arabasına binerim buda seni ilgilendirmez yarın yolda yaparsam inş sana denk gelirim buda 3.cüsü yöneticiler bu konunun zararlı olduğunu kanaat getirseydi zaten şimdiye kadar kapatırlardı ki forum donanımda bu tür çok konu var . hadi konuyu kirletme

zararlı olan konu değil senin beynin, bebe apache,zaten profilne daha önce baksaydm muhattap almazdmda öyle bi hata yaptım işte, 19 yasında ergenus sözde baglar bahceler eski kasada olsa arabalar ama sürekli konu acıyor o nedir bu nedir ne işe yarar dha hangi tus nedir bilmiyorsun yanlamak istiyorum diosun, söyledigin gibi maddiyatı iyi bir yapınız olsa aile bireylerinin arabalarını henüz 15 yasında ögrenmıstın ve böyle şaka gibi konular acmazdın belliki babanın arabayı kacırıcaksın son olarak , evinin bahcesinden cıkmayı ögrenirsen bana denk gelirsin ve aklında olsun fren ortadaki !

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına. Mevlana
    ,
    böyle bi söz var bilirmisin eğer seni tatmin edecekse, tamam haklısın hadi ABİ konumu kirletme

• x6x6x6 kullanıcısına yanıt
    bence dikkat et sen ortalıgı kirletme
  • quote:

bence dikkat et sen ortalıgı kirletme

dikkatimi çektide her forumda senin gibilerden olmak zorundamı
  • Evet arkadaşlar ilk denemem yorumları bekliyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

quote:

quote:

quote:

o arabadan geçmiş artık yorma dağılırsa toplayamazsın

motoru 5 milyara 1 ay önce yaptırdım . caddede gezerken herkez kafasını çevirip bakıyor :) bende sen kendinden geçmişin adamım , bu araba bmw yıkığı bile can yakar :)

5.000e motor ? araba 1996 değilmi 17yıldır bakıyorlarsa muhakkak vardır bir bildikleri, ankaradasın değilmi?

aracım 1996 model . kayserideyim ben burada yaptırdım kardeşim . ustalarımda ankaradan kayseriye gelmişler .

işte ondan bakıyorlardır

araç uçuyo ama bi yan veremedim gitti

Arabayı herkes uçurur basar gaza gider araba. Yan vermek herkesin kolayca yapabileceği bir şey değil hele tecrüben yoksa hiç girişme ama illaki yapı cam diyorsan sporda filen yapma 2 ye al araba kendi devrini zaten bulur yanlıya cağın yere de biraz hızını yükselt el frenini çek araç kaymaya başladıktan sonra indir gaza bas çokta yüklenme tabi savrulmaya başlarsın kontrol gider.

Edit; Videoyu izledim biraz daha hızlıyken el frenine asıl gaza basarak dönmeye çalışma birde yavaşladığın yerde gaza yüklenseydin araba devam edecekti. çok yatırıyorsun aracı.

• 2. viteste yanlıyor benım ki :)
    2.vites candır.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o arabadan geçmiş artık yorma dağılırsa toplayamazsın

motoru 5 milyara 1 ay önce yaptırdım . caddede gezerken herkez kafasını çevirip bakıyor :) bende sen kendinden geçmişin adamım , bu araba bmw yıkığı bile can yakar :)

5.000e motor ? araba 1996 değilmi 17yıldır bakıyorlarsa muhakkak vardır bir bildikleri, ankaradasın değilmi?

aracım 1996 model . kayserideyim ben burada yaptırdım kardeşim . ustalarımda ankaradan kayseriye gelmişler .

işte ondan bakıyorlardır

araç uçuyo ama bi yan veremedim gitti

Arabayı herkes uçurur basar gaza gider araba. Yan vermek herkesin kolayca yapabileceği bir şey değil hele tecrüben yoksa hiç girişme ama illaki yapı cam diyorsan sporda filen yapma 2 ye al araba kendi devrini zaten bulur yanlıya cağın yere de biraz hızını yükselt el frenini çek araç kaymaya başladıktan sonra indir gaza bas çokta yüklenme tabi savrulmaya başlarsın kontrol gider.

Edit; Videoyu izledim biraz daha hızlıyken el frenine asıl gaza basarak dönmeye çalışma birde yavaşladığın yerde gaza yüklenseydin araba devam edecekti. çok yatırıyorsun aracı.

eyw yorum için :) videodaki olayda hiç el freni kullanmadım dye çektm biraz kırdım araba attı zaten :) birazda korktm abi ya aracın içi duman oldu aha motor indi dedim lakin lastiğin dumanıymış neyse yapa yapa öğrenicez artık. tavsiyelerin için sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

2. viteste yanlıyor benım ki :)
    2.vites candır.:)

e36 mı seninkide :)
  • quote:

Evet arkadaşlar ilk denemem yorumları bekliyorum :)

Hacı sen bildiğimiz direksiyonu en sola çevirip dönmüşün

• Viraja haddinden fazla hızlı girip ani direksiyon hareketleriyle yanlamayı başarabilirsiniz ama biraz yetenek gerektiriyor. Kaldırıma, röfüje dalma ihtimaliniz var. O yüzden önermiyorum. El freniyle takılın yeter bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

haklısın kardeşim öle yaptık , zamanla öğrenicez ilk denemelerim bunlar ilkinde bunu başardıysam devamı gelir inş

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Viraja haddinden fazla hızlı girip ani direksiyon hareketleriyle yanlamayı başarabilirsiniz ama biraz yetenek gerektiriyor. Kaldırıma, röfüje dalma ihtimaliniz var. O yüzden önermiyorum. El freniyle takılın yeter bence.

yok kardeşim zaten o tür hareketleri trafiğe kapalı yerde yapıyorum, sık sıkda değil amacım, bazen aracın arkası atıyor u dönüşlerinde , yağmurda vs . ilerde öle bişey olduğunda tecrübem olsunda arabayı kontrol edebiliyim .
  • quote:

quote:

quote:

haklısın kardeşim öle yaptık , zamanla öğrenicez ilk denemelerim bunlar ilkinde bunu başardıysam devamı gelir inş

Su yaptiginda hic bir sey yok acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

otomatik araçla anca bukadar yapabiliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hic otomatik vites kullanmadim ama vitesi 2ye alip sabit tutunca 3e gecmez diye biliyorum. Bu durumda yapilabilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hic otomatik vites kullanmadim ama vitesi 2ye alip sabit tutunca 3e gecmez diye biliyorum. Bu durumda yapilabilir bence.

2ye atıp denemedim hiç onuda deniyeceğim . videoyu dikkatli izlediysen aracın 2.ci vitese geçtiğini duyarsın :) d ile yaptım bunu ki araçda zaten antipati özelliği var . o özellik ola ola bunu başardım ?

• Arabanın bilumum 3 harfli elektronik proğramlarını kapatın. 50 lira verip 2 tane çıkma jantla lastik alın ki lastiğinize yazık olmasın. Ondan sonra deneye deneye öğrenirsiniz zaten
  • quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.