Şimdi Ara

OTOMATİK TUŞ BASMA PROGRAMI(SADECE PROGRAMA) yardım edin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seçtiğim tuşa belirlediğim zaman aralığında basan bir program arıyorum fakat bu işi sadece seçtiğim uygulamaya yapacak yani facebook da vs. yazışırken yazıları karıştırmayacak sadece seçtiğim programa yapacak bunun için keypresser diye bi program buldum ama uygulamayı seçmeme rağmen bilgisayardaki herşeye karışıyor yardımlarınızı bekliyorum

• SENDE ÇOK ŞEY İSTİYORSUN BE DOSTUM FACETE YAZIŞMAYIDA PROGRAM YAPACAKSA ARTIK YAŞAMAYALIM DEMİ...KİP
  • sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın kardeş ben online oyunlar için düğmeye basmasını istiyorum

ama bazı programlar war basıyor ama herşeye durmadan oluyor anlatabildim mi?
  • Sanmıyorum böyle bi prog. oldugunu ama bulursan da burada paylaşmanı isteriz
  • aradığın şey bi makro programı oyunlarda kullanılır zamanında ulltimada kullanırdık. Cervantes makro wardı bulabilirsen işine yarar ama çok eski program bide macroman war bide onu araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenque -- 26 Ağustos 2010; 0:32:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walegx
    sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın kardeş ben online oyunlar için düğmeye basmasını istiyorum

ama bazı programlar war basıyor ama herşeye durmadan oluyor anlatabildim mi?

Bir ara knight online oynayanlarda çok kullanıyordu bu programı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walegx

Arkadaşlar seçtiğim tuşa belirlediğim zaman aralığında basan bir program arıyorum fakat bu işi sadece seçtiğim uygulamaya yapacak yani facebook da vs. yazışırken yazıları karıştırmayacak sadece seçtiğim programa yapacak bunun için keypresser diye bi program buldum ama uygulamayı seçmeme rağmen bilgisayardaki herşeye karışıyor yardımlarınızı bekliyorum

ProPresser var hocam sadece seçtiğin uygulamaya yollar
    http://mydonot.blogspot.com/2013/04/otomatik-tus-basma-program-propresser.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.