Şimdi Ara

Koltuk, direksiyon ve ayna ayarlarını kaydedip sonra tekrar yükleme yapabilen otomobil var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şehir içinde yüksek, şehir dışında alçak ayarlamaya ugrasıyorum her seferinde. istedigim hassas ayarı bulana kadar da çok ugrasıyorum.

(auris 2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 28 Eylül 2019; 11:50:12 >

• Direksiyon için lüks segmentten başka seçenek yok zannedersem. Örneğin son kasa Bmw 5 gibi. Fakat koltuk,klima,ayna,radyo vb... ayarlar için hafızalı koltuk pakedi olan araba bulmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 28 Eylül 2019; 12:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi koltuğu orta-aşağıya ayarlamak.En aşağıda olunca yol gözükmüyor, şehiriçinde özellikle ufak çocuk, kedi-köpek-kuş, top, büyük taş vs görmekte zorlanıyorsun.Fazla yukarıda olunca tabure hissi oluyor, hem diz hem bel hem de kollar ağırıyor.

D segmentinde birkaç otomobilde elektrikli direksiyon ayarlama var fakat hafızalı direksiyon için E segmentine kadar çıkmak lazım.

• direksiyon haricini superb de yapabiliyorsunuz. e39-38lerde opsiyon ile yapılabiliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten muzdaribim (Auris 2014)

Benim eşim de kullanıyor. Koltuğu ayrı yan aynalar ve dikiz aynasını ayrı ayarla.

Premiumlardan birisi idi sanırım. Hangi anahtarla arabanın kapıları açılırsa sürücü koltuğu ve ayna ayarları otomatik olarak o anahtarın sahibinin hafızaya aldığı konuma geliyormuş. Tam bana lazım olan bir şey.

Diğer husus ise senin arabanda da oluyormu. Eşim boyu kısa olduğu için sürücü koltuğunu en yükseğe ayarlıyor. Bir kaç gün içerisinde koltuk ayarı yavaş yavaş aşağıya inmeye başlıyor. İlk başta benim indirdiğimi zannetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Aynı dertten muzdaribim (Auris 2014)

Benim eşim de kullanıyor. Koltuğu ayrı yan aynalar ve dikiz aynasını ayrı ayarla.

Premiumlardan birisi idi sanırım. Hangi anahtarla arabanın kapıları açılırsa sürücü koltuğu ve ayna ayarları otomatik olarak o anahtarın sahibinin hafızaya aldığı konuma geliyormuş. Tam bana lazım olan bir şey.

Diğer husus ise senin arabanda da oluyormu. Eşim boyu kısa olduğu için sürücü koltuğunu en yükseğe ayarlıyor. Bir kaç gün içerisinde koltuk ayarı yavaş yavaş aşağıya inmeye başlıyor. İlk başta benim indirdiğimi zannetmiş.
    yok ona denk gelmedim ama felaket bir sey ya. alçaklık yükseklik bir kere degisince bütün diğer ayarlar da degismesi gerekiyor. aynalar mesela koltuk alcaklıgından yükseliginden cok etkileniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Aynı dertten muzdaribim (Auris 2014)

A5 ve Camry hybrid yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Bir de land rover olması lazım.

Birçok araç yapıyordur ama bilmiyorum.
    Ayrıca elektrikli, hafızalı direksiyon ayarı yapan araç sayısı da az.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evoque'da var.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hocam arac corsa mi?

• E38 stop ettiğinde direksiyon en üst pozisyona gelir. İniş ve biniş kolay olur. Kontağı açınca kucağınıza verir.

Ama o zamanlar vakumlu kapı yokmuş galiba. Ön kapısını hiç sevmezdim. Lang olanların arka kapısı güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Hocam arac corsa mi?
    Hangi araç hocam
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Skoda superb de var anahtara ozel profil ayarlama.

• fangoso kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi baktım Style ve Prestige donanım seviyelerinde varmış. Donanımın adı "Sürüş Profili Seçimi"

Maalesef fiyatları ile şimdilik hayallerimizin ötesinde

Hadi bir şekilde aldık diyelim. Uzun yıllar binmek zorunda kalacağım için DSG riski de ayrı konu.

Bütün bunlar bir araya geldiğinde, o kadar param olsaydı sanırım eşime ikinci bir araç alırdım.
  • insignia cosmo paketlerde var hatta 2 anahtara tanımlayıp, hangi anahtrla acılırsa direkt o pozisyonu alıyor

ek: sanırım iç dikiz aynası hareket etmiyor

• bende 2000 model peugeot 406 var koltuk ve ayna ayarını hafızaya alıyor. tek tuşla geçiş yapıyor. ben sağ aynaya park ederken aşağı gösteren bir ayar yaptım öyle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 3 Ekim 2019; 10:31:12 >
  • Şunda var, bunda var diye modelleri sıralamanın anlamı yok.

Direksiyon ayarı hariç hafızalı koltuk olan araçlarda var bu istediklerin.

Direksiyon ayarı hafızası ancak E, F segmentte olur
  • Bmw anahtarları depoda ne kadar benzin kaldığına kadar kaydediyordu. Birde anahtara göre ayar değiştirme olayını da yapabiliyor diye biliyorum koltuktan klimaya kadar

• E60 facelift 520d de vardı bu dediklerin

• Direksiyon harici hafızaları (maks. 3 adet) Renault Latitude en full versiyonunda mevcut. Diğer arabaları bilmiyorum.
  • superb de direksiyon hariç söylediklerinizi artı olarak klima müzik çalar gibi birçok özelliği 3 ayrı anahtara profil olarak kaydedebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.