Şimdi Ara

Otomatik vites.23bin TL'ye kadar.Ustadlar gelsin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzamdaki aracın otm vites'lisine bakabilirsiniz.Ayrıca genellikle çok temiz olur 2004-2007 Elantların bi çoğunluğu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2005-hyundai-elentra-1.6-gls-otomatik-150035992/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

sayın dkerem2, bu colt araçların yan sanayi durumu, yedek parça, tamir, bakım-onarim durumları nasıldır?? çünkü biz özellikle eşim kullanılacak şekilde bir araç olursa, ilk aracımız olacak, ondan sorayım dedim

hocam bne hiç colt sahibi olmadım o yüzden bu konuda bişey diyemeyeceğim. yalnız donanım olarak yakıt olarak çok iyi. hemde modeli yüksek.
  • Konu takip ayni kriterlerde bende araç bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer önyargınız yoksa Hyundai Accent önerebilirim. Bende benzinli Era var. 2010 model 22500'e aldım. Otomatik vitesi sorunsuz. Tek sıkıntısı 4 ileri vites olduğu için yakıt tüketimi. Şehirlerarası 30 kr yakıyor. LPG taktırırsanız tüketim epey düşer. Genç olsun, sorunsuz olsun diyorsanız önerebilirim.
  • mıtsu lancer al keyfine bak
  • lancer veya civic
  • Az parayla ( 3 yaşından küçük ) otomatik alacaksan japondan şaşmayacaksın; honda yada toyota derim gerekirse 1 ila 2 daha eklicen kafan rahat olucak
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    Colt zaten 3-4 yaşında.
    Japon arabalar kolay arizalanmaz,
    8-10 yaşına kadar rahat sorunsuz kullanılır.
    Kaza yaparsa , kasko şirketi düşünsün, sizin için bir sıkıntı olmaz.
    10 yaşında araç almaktansa colt çok mantıklı. Ve donanımlı ve yüksek ve ucuz.
    .
    Yedek parçası ucuz arabalar, tofaş ve reno dur.
    Ford lar da nisbeten biraz uygundur, otosan desteğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_unsal

quote:

Orijinalden alıntı: khan_

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tam-otomatik-deri-koltuklu-opel-astra-2001-edition-145940100/detay/

araç benimdir ..

Güzel arac hocam ama h/b oldugu için ilgilenmiyoruM.Teşekkurler.Bu kasanın otomatik vites performansından bahsedebilirmisin biraz bana.

rica ederim.. otomatik vites performansı gayet iyi .. yani vites geçişleri, hızlanmalar diyorsan sorun yok ..

• elcas kullanıcısına yanıt
    dsg hangi modeli ?
  • quote:

Ford focus 1 ------------------ Modele gore cok pahalı.İç dizayn kotu.

focus 1 iç dizayn mı kötü???? focus 1 kadar içi güzel araba mı var? Ve kaç senelik araba..dostum sen hangi kafayla girdin siteye?
  • Hocam dış tasarımda iyi değil iç tasarımda iyi değil. O donemin tasarım olarak iyi aracları zaten belli. Golf - Astra Classic - 206 - 407 - A3 . Bu benim icin boyle yani.Su anda Focus 2 kullanıcısıyım bende.
    Ama focus 1 guvenlik yol tutus ve konforda iyidir.Ama focus 1 hastası adam veya ne guzel araba diye asık olan gormedim.Ama golf ve hondaların aşıgı coktur.Çok kişinin hayalini süsler ve tutuku haline gelir.
  • Honda jazz
    honda city
    mitsubishi colt
    nissan note
    nissan micra

bakın bakalım biraz.
  • O fiyata güzel ve temiz bir Colt alınır. Tepe tepe kullanılır. Yokuşta geri kaydırması ve biraz gürültülü olması haricinde hiçbir handikapı yoktur. İç mekanı bagaj hariç çok geniş ve MPV ferahlığındadır. Motor ve şanzumanı kalitesini ve sorunsuzluğunu ispatlamıştır. Yakıt tüketimi de gayet makuldur.
  • quote:

Hocam dış tasarımda iyi değil iç tasarımda iyi değil. O donemin tasarım olarak iyi aracları zaten belli. Golf - Astra Classic - 206 - 407 - A3 . Bu benim icin boyle yani.Su anda Focus 2 kullanıcısıyım bende.
    Ama focus 1 guvenlik yol tutus ve konforda iyidir.Ama focus 1 hastası adam veya ne guzel araba diye asık olan gormedim.Ama golf ve hondaların aşıgı coktur.Çok kişinin hayalini süsler ve tutuku haline gelir.

Hocam ama soyle birsey var dunyanın en iyi tasarımına sahip aracın bile tasarımını tüm insanlar sevmiyor senin focus 1 icin dediklerinin aynısını dünyanın en iyi tipli arabasına diyende var senın gibi begenmeyende var.Buda oyle 1 sey.Ben focus 1 hastası cok kişi gordum sallamıyorum ha ciddiyim sevmeyende gordum ama tip olarak cok güzel bir araç ki modifiye jant takıldımı tadından yenmez. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmarna -- 13 Ocak 2014; 2:41:48 >

• Bana seceneklerden asla geriye kaydırmayan modelleri kim yazabilir ?
  • city
    jazz
  • Astra elagance ve cd icin ne dusunuyorsunuz sevgili arkadaslar ?
  • fiesta veyahut polo olabilir
  • 2001 CD opel astra otomatik var 10 numara tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.