Şimdi Ara

Otomatik vites.23bin TL'ye kadar.Ustadlar gelsin. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar modelden inan ki bir tek Astra'ya hayran hayran bakıyorum.Eskidendende golf 4 vardı bende zaten.Aynı donemin arabaları oldugu icin hayranım bu ikisine.
  • Mesajım bulunsun. Otomatik olunca insanın kolu kanadı bağlanıyor 95-97 arası Mercedes E200 veya C180 bakardım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mersedes-e280-e1-paket-sunroof-deri-automatic-vites-149998497/detay ağır abi olursahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-98-model-c-180-elagance-otomatik-tuplu-ruhsata-isli-114318174/detay Ot. viteste üzerine yok, Yedek parçası boldur Hondadan daha ucuzdur kaliteli yan sanayisi çoktur yakıtı sandığınız gibi korkunç değildir km si sizi korkutmasın değerini kaybetmez ve piyasası herzaman vardır sağlam bi alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pua -- 17 Ocak 2014; 5:48:01 >

• 2003 otomatik golf'üm var çok memnunum...
  • Golf'un otomatik vites performansı nasıl ? Rampada ozellikle.
  • Yokmu yazan ?
  • bende seninle aynı özelliklerde araç arıyorum.
    favorim astra cd modeli. konuyu takip edelim bakalım nasıl öneriler gelecek.

colt yüksek model uygun fiyat olması ile dikkatimi çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Astra'da bir cekicilik var.Sedan ve beyaz renkse ozelikle karsı koyamıyorum.
  • yokuslarda el freni ile kalkmayi sorun etmiyorsaniz bu secenekler icinde fiyatina gore en sorunsuzu en ekonomigi en performanslisi en donanimlisi colt olacaktir. motor mitsubishi 4a90 1.3 95 hp sanziman alman getrag 6 ileri. hala piyasadaki alman japon melezi tek arac. mersedes mitsubishi ortak dizayni. ayrica coook genis bir ic hacme sahip.ve son olarak hayirli gunler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Şubat 2014; 22:36:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • evet abiler onerileri bekliyorum.
  • Bakacağın arabalar Proton ve Mitsubishi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyzm2269 -- 14 Mart 2014; 10:57:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.