Şimdi Ara

Otomatik vites.23bin TL'ye kadar.Ustadlar gelsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cerato ve Lancer hariç diğer araçlar çok eski. Temizini bulma şansınız düşük. Temiz bir cerato bulursanız kaçırmayın. Eğer birkaç bin tl ekleyebilirseniz vvt-i motorlu corolla (2003-2007 arası) veya lpg uyumlu golf 5 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

15 bine DSG al 8 binin cepte kalsın.

= ben civic derim=

Hangi dsg? Daha ayrıntılı bilgi verir misiniz

espri yaptım hocam.
  • Nissan maxima buyuk ve motor hacmi fazla.
    Jazz ve city tasarım olarak hoslanmadıgım araclar.Ama vitesleri iyi sanırım.
    Cerato gercekten alınacak bir arac diye dusunuyorum.İkinci elde zayıf dogrudur.
    Honda civicler eski ve pahalı, konfor olarakta pek birsey goremedim acıkcası.Vitesi iyi ama.
    Toyota 2001 terra sollar iç mekan tatmin edici ve tertemiz.

terra sol - honda civic - cerato su anda bası cekiyor gibi. RENO MEGANE 2 nasıl sizce ?
  • ceratonun 2. elini dert etme bence içine sinsin yeter
  • Gönül ister honda civic 2005 sanruflu almak ama fiyat abartı.Bizim ulkede birsey tuttumu eyvaj eyvah.Ornek : toyota corlla 96 model :) Adam 20bin para ister. Cerato gercekten ben buradayım diye bagırıyor.Ama sansumanı hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  • Focus 1 ya da 2 hem motor hem de şanzuman olarak sorunsuzdur. Şanzuman 4 ileri mazda üretimi. Tam 10 sene 2001 focus 1 sw kullandım 0 sorun.
    Jazz öneririm ama perfpormans beklentiniz yoksa. Hem motor hem de şanzuman sorunsuz.
    Diğer tavsiye edbileceğim araçlar opel astra, clvlc ya da corolla. Ancak corolla epey düşük model olur çünkü fiyatlar aşırı pahalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic,megane 2
  • Fiyat/performans lancer orada yok ama colt tur.
    Toyotaların ikinci eli pahalıdır yarı otomatiklerinde sorun yaşanları çok duydum.
    corsadada duydum ama astra larda aynı durum var mı bilmiyorum.
    civic 1.6 ies zaten normalde çok yakar otomatiğini düşünemiyorum ama 2001 yada 2002 de çıkan lar olabilir.
  • Actyon. Sports 2000 motor 140 beygir dizel 6 vites otamatık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus 1 gercekten kalite bir araba size katılıyorum.Şu anda zaten focus 2 dizel aracımı satıp alacagım bahsettigim araclardan birini.Mutsubishi colt dedi bir arkadas ve katılıyorum oda cok mantıklı ama bu iki aracada ısınamıyorum arkadaslar bir türlü ya dizayn olarak :(( Opel astra ve civic modellerine kanım kaynıyor malesef.

Jazz modelinde 7 ileri vites ayrıca spor mod ve f1 kollar var.Bu model apayrı bir katagoride sanırım. Sizce cok üstün ve verimli bir teknolojimi bu saydıklarım.Yoksa hiç onemi yok mu?
  • hakan_unsal H kullanıcısına yanıt
    Jazz Cvt vites gerçekten bir numara ama 25 liranın altında temizini bulmak güç.
    .
    Tavsiyem 2001 honda accord 1.8
    .
    http://www.sahibinden.com/honda-accord/yari-otomatik,otomatik?a5_min=2000&a5_max=2002&a4=-200000

• Vaybe 1.8 honda caccordda iyimiş gercekten.Teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tam-otomatik-deri-koltuklu-opel-astra-2001-edition-145940100/detay/

araç benimdir ..

Güzel arac hocam ama h/b oldugu için ilgilenmiyoruM.Teşekkurler.Bu kasanın otomatik vites performansından bahsedebilirmisin biraz bana.
  • Ben olsam 2010 colt alirim her ozellik var.

• MAZDA 3. Neden derseniz kasa olarak iç aksagam olarak ve saglamlık olarak bence bu fiyatın aracı.İkinci eli ağır olabiler ve parca sıkıntısı yasatabilir ama gercekten bir adım onde.
  • Yukarıda saydıklarınız arası, km si düşükse Honda, yüksekse Kia Cerato en alınası araçlar bence. Ancak kendim için araç ararken, bu ilandaki araç da içimde ukte kaldı. Ama sahipleri çukur ve tümseklere gelmiyor, çok nazik araba yorumları yapınca, eledim. Yine de araç çok temiz. Değerlendirmenizi öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-127000-orjinal-km-de-cok-temiz-alfa156-140435144/detay
  • Tenekelere para verme otomatik golf 4 al

• O paraya 2000 cc 140 beygir 6 ileri actyon Sports pıkap alınır hem cok konforlu hem ekonomık sehır ici 40 kuruş uzun yolda 30 kuruş yakıyor bence mutlaka testi etmelisiniz .

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    sayın dkerem2, bu colt araçların yan sanayi durumu, yedek parça, tamir, bakım-onarim durumları nasıldır?? çünkü biz özellikle eşim kullanılacak şekilde bir araç olursa, ilk aracımız olacak, ondan sorayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.