Şimdi Ara

OTOMATİK VİTES ARACIN ŞANZIMAN ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce Daihatsu Sirion 2003 model 1.3 OV araç aldım 98binde. Araca bindik turladık araç vites geçişler vs nerdeyse hissetmiyosun. Neyse satın aldıktan 5 gün sonra devrini alan kayınbiraderden almaya gittik. Ozamanan beri aracı vitese aldığımda yarım saniye sonra tak birşeye vururmuş gibi tak diye vurup geçiyodu sonrası normal gibiydi. Trafikte giderken sanki biraz devri yüksek gitmeye çalışan araba gibiydi. Cumartesi aldık bindik geldik pazar günüde çıktım 30km yol yaptık geldik. Sonra salı günü işe geldim bayırı yorgun çıkıyodu. Arkadaşın çocuğu hastalanmış emanet aldı gitti dönüşte buraya 500m kala araba gitmemiş. Çalışıyo gaz yiyo hareket yok. Stop etmiş bakmış yerde 1-2 bardak yağ var. Çekiciyle ustaya götürdük. Şanzımana yağ doldurdu attık ileri geçti geri atıl geçti ilerlemede yaptı. Vites yine ilk geçişte tak diye vurur gibi geçiyodu. Dün topladık alın dediler ama sert geçiyo araba zor gidiyo va dediler. Akşam gittin baktım kaput açık vitese geçince arabanın motor biyere çarpmışsın gibi sallanıyo. Usta diye pc ye bağlayıp beyin formatlatalım. Olmadı arızalar bakılır şanzıman servisine gidilir. Böyle problem yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar cihaza bağladık araç şanZımanda selanoid valf arızası veriyor. Şanzıman sökülüp selanoid valfi ve varsa değişçek parçalar onlarda değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 9 Nisan 2015; 14:56:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim Ümraniye sanayi ustası şanzınandan önce elektriksel birşey varmı diye şanzımanı açmıyor ve elektrikçiye veriyor aracı. Salı akşam sanayiye götürdüğüm araç cumartesi akşamına halen birşey yapılmamış olduğu için sanayiden aldım çektim evin önüne. Adam gibi iş yapan arızayı keb demeden anlayan bi ustaya kısmetse yarın götüreceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldı araba sen vites bozuk usta yaptı verdi yaşayan var mı? Anladığım bu.
  • Nediyosun birader??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik Şanzıman
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.