Şimdi Ara

Otomatik vites araclarda boşa atılsa sorun çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik araç boşa atilirsa ( peygamber vitesi ) sorun cikar mi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim peygamber vitesi 1. vitestir. Sormak istediğiniz tam anlaşılamadı
  • Peygambere komşu olursun
  • otomatik vitesli araçlarda vites n konumuna sadece arıza durumlarında , çekilirken, motor açık kalması gereken uzun süreli beklemelerde atılır.

manuel vitesteki gibi n de hareket edilmez. hareket halinde n den d ye takarsanız vitesde hasar oluşabilir,

hayırlı günler.
  • Hiç bir araç giderken boşa atılmaz forumda aratırsan bu konuda 32 kısım tekmili birden tefrika olmuş yazı bulursun...
  • Ben yanlış Biliyorum demekki boş vites ehirete yakınlık tan bağlantı kurdum 😀😀

• Hiç bir araç boşa atilmaz olayını çok anlamlandiramadim her kes öyle der ama bence yanlış bilinen bişeyler var neden hiç bir araç boşa atilmaz

• mbayrak52 M kullanıcısına yanıt
    Binek araçlarda el freni, ayak freni ve motor freni aracı yavaşlatmaya ve durdurmaya yardımcı olur; sen vitesi boşa alarak motor frenini devre dışı bırakıyorsun, acil durumlarda tüm güç ayak frenine biner fren de patlarsa Muğla'da ki kaza gibi şarampole yuvarlanırsın.

Ama sen istersen herkesin dediğini yapmakta özgürsün.
  • Büyük araçlarda kesinlikle boşa atılmaz.

• Bence olay söyle büyük araçlarda bu doğru birde Abs olmayan araçlarda diğer türlü araç ta fren patlarsa zaten vites degistirmen gerekecek motor stop edersede vitese atar vurdurursun otamatikten motor stop ederse ne olacak hep sorular sorular en doğru doğru insanın kendi bildiği doğru kafa yormamak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayrak52

Ben yanlış Biliyorum demekki boş vites ehirete yakınlık tan bağlantı kurdum 😀😀

Yok yavaş gidildiği için peygamber sabrı gerekir.

• tork konvertörlü ise yağlama yapmaz, zararlı bişey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.