Şimdi Ara

Otomatik vites ford focus.... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
3
Favori
140.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

26.500 YTL ye verdim.. ucuza gitti biraz ama napalım...

bence iyi satmışsın, 3.cü el ne de olsa. Hayrola neden sattın? Kriz mriz mi yoksa. Umarım daha iyisini alırsın.

Saol kardeş. Evet malesef kriz yüzünden. Millet arabasını aylarca satamıyor. Bunada şükretmek lazım bencede.

Alıntıları Göster
    aracını satmana üzüldüm arkadaş ama inşallah ilerde daha iyisini alırsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

bi arkadaşa almayı düşünüyoruz çokda performanslı kullanmıyor yeterli olabilir...

Alıntıları Göster
    Okurken aklımdan geçti gelin size benim aracı vereyim.Bir yıldır Ardahanda yatıyo daha 3 yılım var burada boş yere yatmasın degerlendirip buradan giderken gene otomatik bi focus alıp giderim.2001 model otomatik vites sunrooflu.Nerden çıktı dersen birden aklıma geldi işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

bi arkadaşa almayı düşünüyoruz çokda performanslı kullanmıyor yeterli olabilir...

Otomatik vites ford focus....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bülent Şengönül -- 6 Şubat 2009; 14:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bülent Şengönül

Okurken aklımdan geçti gelin size benim aracı vereyim.Bir yıldır Ardahanda yatıyo daha 3 yılım var burada boş yere yatmasın degerlendirip buradan giderken gene otomatik bi focus alıp giderim.2001 model otomatik vites sunrooflu.Nerden çıktı dersen birden aklıma geldi işte.
    quote:

Alıntıları Göster
    hocam ardahan uzakmış ama araç kaç binde ne kadara wermeyi düşünüyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

Alıntıları Göster
    quote:

Saol kardeş...
  • herkese mrb ben aranıza yeni katıldım 2010 model yeni focus almayı düşünüyorum triptonik vites fordda otomatik test sürüş arabası yok acaba yeni focus yokuşta kaydırıyor mu bileniniz varsa yazarsa çok sevinirim almak için zamanım azda teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratuta

herkese mrb ben aranıza yeni katıldım 2010 model yeni focus almayı düşünüyorum triptonik vites fordda otomatik test sürüş arabası yok acaba yeni focus yokuşta kaydırıyor mu bileniniz varsa yazarsa çok sevinirim almak için zamanım azda teşekkürler...
    Focus'un üzerinde tork konvertörlü geleneksel otomatik var yani kaydırmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E

Alıntıları Göster
    yokuşun durumuna göre değişir. yük durumuna göre değişir. D iken eğer çok dik değilse geri kaymaz. ama yüklü iken yada aşırı dik yokuşta kayabilir. focus I lerde vitesi D den 2 ye alınca mekanik bir kilit var hiç bir şekilde geri kaymıyor ama F II lerde durum ne bilmiyorum. joystiği sağa alıp 2 ye takınca onlarda da kaydırmaz sanırım çünkü FI FII otomatik şanzımanları ortak sayılır.

• quote:

tork konvektörlüler kaydırmaz denemiyor ne yazıkki. hill holder yani yokuş kalkış desteği olmadıkça her zaman geri kayma riski var ama bu risk otomatik debrajlı yada otomatikleştirilmiş manuellere göre daha az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

quote:

tork konvektörlüler kaydırmaz denemiyor ne yazıkki. hill holder yani yokuş kalkış desteği olmadıkça her zaman geri kayma riski var ama bu risk otomatik debrajlı yada otomatikleştirilmiş manuellere göre daha az

Alıntıları Göster
    Kaydırmaz derken acemiyi tedirgin edici boyutlarda kaydırmaz otomatikleştirilmiş manuel gibi..

• quote:

Kaydırmaz derken acemiyi tedirgin edici boyutlarda kaydırmaz otomatikleştirilmiş manuel gibi..

orası doğru öyle durumlarda otomatikleştirlimş manueller ben otomatik miyim manuel mi diye kendine sorduğu için araç geri kayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

quote:

orası doğru öyle durumlarda otomatikleştirlimş manueller ben otomatik miyim manuel mi diye kendine sorduğu için araç geri kayıyor

Alıntıları Göster
    Soru cevaplanmış ama ben de katkıda bulunayım. 2007 otomatik Focus kullanıyorum 2.5 senedir. Dik yokuşta kaydırır, çok yüklüyse nispeten daha düşük eğimli yokuşta da kaydırır. Ama aynı zamanda otomatik Corsa kullanıyorum, kaydırmaları arasında dağlar kadar fark var. Gaza hafifçe bastığınızda hemen toparlar, öyle paniğe sevk edecek kadar bir kaydırma söz konusu olmaz.

• bende otomatik megane 2 var. onlar yokuşta hiç kaydırmadı bugüne kadar. gerçi ben konyadayım ve sadece bir yokuşta kırmızı ışık var sadece orda denedim ama hiç kaymadı. otomatik gerçekten büyük konfor sunuyor ama performans ve ekonomi dedin mi orda durmaklazım. bu otomatikleri 4 değilde honda gibi 5 vites yapsalar bence hep ekonomi hem performans artar gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaydut

şimdilerde ford çift kavramalı powershift şanzıman üzerine çalışıyormuş. 2010 dan sonra üretime geçecekmiş. ölme eşeğim yaz gele..
    vw'de bilmem kaç yıldır kullanılıyor zaten çift kavramalı olanlar(bakınız: dsg).

Alıntıları Göster
    benım 2008 focus sedan var tiriptonic
    şehir içi 85 tl lpg ile 272 km yapıyor
    şehir dışı 85 tl lpg ile 402 km yapıyor en az 250 km klıma acık kullandım
    çok falan yakmıyor kuş sınıfı araçlarla kıyaslarsanız çok yakıyor. yanii kafanız karışmasın landı ranzo lpg takın yakıt verılerı budur
    ılk kez oto vites araba aldım bi dahada manuel almam oto sürüş keyfi cok rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: elveda21

benım 2008 focus sedan var tiriptonic
    şehir içi 85 tl lpg ile 272 km yapıyor
    şehir dışı 85 tl lpg ile 402 km yapıyor en az 250 km klıma acık kullandım
    çok falan yakmıyor kuş sınıfı araçlarla kıyaslarsanız çok yakıyor. yanii kafanız karışmasın landı ranzo lpg takın yakıt verılerı budur
    ılk kez oto vites araba aldım bi dahada manuel almam oto sürüş keyfi cok rahat

Alıntıları Göster
    Otomatik Şanzıman ile ilgili tek çözümwww.generalsanziman.com adresindeki iletişim bölümünde ki mesaj gönder kutucuğuna sorununuzu yazınız anında ilgilenilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOSAR

Otomatik Şanzıman ile ilgili tek çözümwww.generalsanziman.com adresindeki iletişim bölümünde ki mesaj gönder kutucuğuna sorununuzu yazınız anında ilgilenilmektedir.

Alıntıları Göster
    Beyler vitesle ilgili bi sorum olacak benim arabada focus 2011. Otomatik vites ama manuel kısmı yok. Yukardaki resimle tamamen aynı sadece M yerine S var. İkinci el alınmıştı sahibide hiç kullanmamış özelliği bilmiyordu. Ben bugün denedim. S'ye alınca devrini daha çabuk aldığını hisseettim ancak + ve - kısımlarına vitesi geçirdiğimde vites geri atıyor kendisini. S+ ve S- ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: syallius

Beyler vitesle ilgili bi sorum olacak benim arabada focus 2011. Otomatik vites ama manuel kısmı yok. Yukardaki resimle tamamen aynı sadece M yerine S var. İkinci el alınmıştı sahibide hiç kullanmamış özelliği bilmiyordu. Ben bugün denedim. S'ye alınca devrini daha çabuk aldığını hisseettim ancak + ve - kısımlarına vitesi geçirdiğimde vites geri atıyor kendisini. S+ ve S- ne oluyor?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selamlar,
    2006 model 1.6 otomatik sedan focus aldım. Şanzıman bakımı konusunda tam net bilgi edinemedim.
    Araç 75.000 km'de. Sizce şanzıman yağının değişmesi gerekiyor mu?
    Şanzıman da herhangi bir problem yok şuan.

• hoijdaaa H kullanıcısına yanıt
    45.000 de bir değişmesi llazim, degismemisse siz degisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

45.000 de bir değişmesi llazim, degismemisse siz degisin
    Herkese merhaba. Daha bugün 2011 model focus 2 aldım. 1.6 benzinli otomatik. Ama çözemediğim bir şey var şimdi bu araba tam otomatik mi yoksa yar otomatik mi oluyor ? Yani PRND yazıyor ama sağında da yarı otomatikler gibi M+- var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Mustafa-T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar iyi günler benimde bir sıkıntım var 2008 ford focus titanium x aracım var (otomatik vites ) geri vitese taktığım zaman girmiyor gitmekle gitmemek arasında kalıyor yanı anladığım kadarıyla geçemiyor daha sonra p ye alıp tekrar R ye aldığım zaman geçiyor ama bunu arada yapıyor neden yapabilir yardım edermisiniz hakkında fikri olan yada başına gelen kimse varmı ?

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam Antalya da şanzıman yağını güvenle değiştirebilecegımiz yerler var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.