Şimdi Ara

Otomatik vites ford focus.... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
3
Favori
140.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Maalesef bilmiyorum hocam. Ama.sanziman yağı değişimi basit. Tapadan boşalır boşalan, üstünü tamamlarlar biraz kullanır gelirsin aynı işlemi bir daha yaparlar. Yüzde yüz değişim pek yok, varsa ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam yağı değiştirdikten sonra proplem olabildiği doğru mu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam yağı değiştirdikten sonra proplem olabildiği doğru mu peki?
    Şanzımanda sorun yoksa olmuyor. Bazen şanzımanda sorun yağ degisimi ile kendini daha çok belli ediyor. Ama normalde yağ değişimi sonrası bırak sorunu, vuruntu titreme gibi sorunlar ortadan kalkıyor genelde . Yağı değişirken arabanıza üretici hangi yağı öneriyor öğrenin. Gerekirse yağı siz alın götürün degissinler

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevabınız için.

2-3 yıl kullandıktan sonra sizce 2015 model mondeo kolay satılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam teşekkür ederim cevabınız için.

2-3 yıl kullandıktan sonra sizce 2015 model mondeo kolay satılır mı?
    Hocam bence her araç satilir. Tek kıstas fiyatı ve temizliği. 2-3 yıl sonra araç ederi 70 ise siz 77 yazip 75 den aşağı inmezseniz 3 ay ilanda kalsa da satılmaz. Aracınızın ederini yazın, isterse 1990 model Toros olsun satılır o konuda içiniz rahat olsun

• Herkese merhaba,
    Konuyu hortlatıyorum belki aranıza yeni katıldım ve sizlerden bir konuda bilgi rica ediyorum. Bu konu daha önce çokça yazılmıştır belki ama şuan araba alma aşamasındayım, 2006-2011 arası benzin&lpg ya da benzinli otomatik focus bakıyorum. Özellikle uzun yıllardır ve çok kilometre yapmış olanlar, araçla ilgili bir sıkıntı var mı otomatik şanzımanı nasıldır? 140.000-150.000 aralığındaki bir araç sıkıntı çıkarır mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracian

Herkese merhaba,
    Konuyu hortlatıyorum belki aranıza yeni katıldım ve sizlerden bir konuda bilgi rica ediyorum. Bu konu daha önce çokça yazılmıştır belki ama şuan araba alma aşamasındayım, 2006-2011 arası benzin&lpg ya da benzinli otomatik focus bakıyorum. Özellikle uzun yıllardır ve çok kilometre yapmış olanlar, araçla ilgili bir sıkıntı var mı otomatik şanzımanı nasıldır? 140.000-150.000 aralığındaki bir araç sıkıntı çıkarır mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)
    Şimdiden teşekkürler.
    focus ların otomatik şanzımanları hakkında bilgiye benimde ihtiyacım var. sorunsuz bir şanzımanı mı var yoksa kronik sorunları olan bir şanzımanı mı ?
  • Valla hocam foruma yazalı bir hafta oldu ancak sağolsun kimse cevap vermedi memlekette kullanan yok herhalde bu araçtan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba.

Otomatik şanzımanlarla ilgili gezerken gördüm sorularınızı cevap vermeden geçemedim.

Öncelikle 2 senedir 2010 model Ford Focus Titanium 1,6 benzin/LPG li aracımı severek kullanıyorum. Şuan yaklaşık 135 binlerde. 2 senedir çok şükür hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Aldığımdan beri yaklaşık 20 bin km yaptım. Otomatik vites aracı eşimin kullanması için tercih ettim. Gerçekten otomatik vites aracın rahatlığı bir başkaymış. uzun yolda şehir içinde konforu bir başka. Fordlar çok yakar derlerdi hele hele otomatik vites fordlar dahada çok diyorlar ancak ocak ayındaki yaptığım uzun yolda 1050 km yol yaptım ve LPG de litresi yaklaşık 3,35 civarlarında KM'de 27 kuruş yaktı. Bence bu konfor ve rahatlığa değer.

Umarım aklınızdaki sorulara cevap verebilmişimdir. Başka yardımcı olabileceğim konu varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim...
  • alper_8525 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür edeirm cevabınız için, fiyatlar malum çok yüksek otomatik tercihimden dolayı şuan en uygun focus 2 görünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.