Şimdi Ara

Otomatik Vites mi Düz Vites mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
20.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kullanıcı hatası ayağının pedala alışması lazım, geçen hafta önümdeki BMW sokak arasında kalkarken devamlı kıç atıyor ben de sinirlendim daracık yolda böyle araç sürülür mü her an aracın arkası yol kenarına park etmiş araçlara vuracak.
    Araç 1 km sonra bizim tüpgaz bayiinin önünde durdu içinden sahibi arkadaş çıktı ben de adamla dalga geçtim. Ya abicim gaza basıyorum geç algılıyor çok basınca da aracın kıçı başı oynuyor dedi oradan başka biri eco moda alırsan böyle olur normal sürüşe geç dedi. Dün gördüğümde şimdi alıştım artık düzgün kullanabiliyorum demişti...
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Yok anlaşıldı. Spor moda geçersem düzelecek sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Konu hakkında herhalde internette binlerce yorum bulursunuz fakat.herşeyden uzak hiçbirşey düşünmeden hemen 6 yıl önce ilk aracımı alacakken bir yerde okuduğum bir flood paylaşmak isterim.
    Bi arkadaş otomatik araca laf atanlara siz gidin evde annenize sorun bakalım evdeki çamaşır makinasını eski merdaneli makina ile değiştirelim deyince ne cevap verecek.yani teknoloji geliştikçe hersene binlerce liraya daha iyi telefon alan vatandaş nedense otomatik vites konusunda teknolojiye çok karşı duruyor.tabi ben işin kyif ve kolaylık tarafındayım.bunu sağlayan bir imkan varken neden sürekli vitesle uğraşayım ki derdim ne.hele de büyükşehirde.

• Bu tartışma çok manasız. Yapan arkadaşların vitessiz kullanmasını öneriyorum. Sökün atın o mekanizmayı, sizde rahat edin bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLogic -- 25 Mayıs 2017; 23:43:9 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.