Şimdi Ara

otomatik vites toyota mı wosvagen mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eşim ehliyetini 10 sene önce aldı ve araya çocuk v.s. girince araba sevdası yeni depreşti.
    Geçenlerde mevcut toyatamızla bi deneme turu atalım dedik; yok arkadaş kesin otomatik vites kullanması lazım. En azından üzerindeki acemiliği atana kadar diye düşünüyorum. Bütçeye göre 2 araba alamam durumum yok. Pasat manuellere baktım sahibinden.comda inanılmaz uygun fiyatlar var. hele 2-3 tane araç buldum 2007-2008 model 42bin isteniyor araçlar 40-50 bin kmde. tabi bunun benzinli olması da kmyi düşürüyor.
    az önce bmw lere baktım. 3.18i benzinli otomatik 2007 model 110bn km de hasar kayıtlı full araç 42bin tl istedi. son rakam dedi.
    arabaya bakınca tank gibi duruyor. heybeti yetiyor.
    Kafam iyice karıştı

• ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    2015 yılında adamlar kuyruklu yıldıza roket göndermişken biz halen otomatik vites arabayı tartışıyoruz.

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ben gerici zihniyet sahibi birisi değilim ama otomatik vites arızası yaşayan bir tanıdığımın aracın yaklaşık üçte biri fiyatını bu arızaya verdiğini gördükten sonra iyice soğudum. Ama o ders almadı ve gitti yine otomatik bir araba aldı. (Araç 2006 sirion ve kendisi yaklaşık 19000 TL iken arızası 6000 TL nin üzerinde tuttu)
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış anlaşılma olmasın... 2 araç alın demiyorum... iki araç iki kat masraf demek... Demem o ki eşlerimiz hanımlarımız başımızın tacı ama bazen hevesler çabuk geçebiliyor... Biz onları her halleriyle seviyoruz ama sonuçta benim gibi düşük donanım otomatik vites araçla kalabiliyorsun... Kendimden bu yüzden örnek verdim... Arabayı değiştirmek her zaman mümkün olmuyor... Allah gönlünüze göre versin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha "sorunsuz" bir sürüş keyfi için CVT tercih ederim.
    DSG için +2/3 yıl ek garanti halen şart, bu durumda alınabilir. Sorun çıkmaz ise 5 yılkafa rahat olur.
  • Yerinizde olsam lpgli honda civic alirim. Gercekten otomatik vitesi guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    Estğ. size gerici felan demedim. Ben sizi anladım zaten. eleştirim size değil bizi keriz yerine koyanlara. Az önce passat forumunda bir yazı okudum. Wv çine gönderdiği DSG şanzımana sahip araçlarını geri toplamış. Çin devlet kanalında yapılan bir haber yüzünden. Bizde millet kapısında sıra olur bu markanın üstüne bi çuval da para döker sonuç hüsran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Yok hocam yanlış anlaşılma olmasın... 2 araç alın demiyorum... iki araç iki kat masraf demek... Demem o ki eşlerimiz hanımlarımız başımızın tacı ama bazen hevesler çabuk geçebiliyor... Biz onları her halleriyle seviyoruz ama sonuçta benim gibi düşük donanım otomatik vites araçla kalabiliyorsun... Kendimden bu yüzden örnek verdim... Arabayı değiştirmek her zaman mümkün olmuyor... Allah gönlünüze göre versin...

İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.
    En çokda kanıma dokunan kısmı elin gavurundan fazla para ödeyim daha alt düşük bir araca binmek. İnsan düşündükçe kafayı yiyor

• Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    Daha önce LPG li aracım vardı. Çok sıkıntılı. otoparka almazlar v.s.
    Birde üstüne iki defa arkadan çarptılar büyük kaza atlattık. korkuyoruz lpgden o yüzden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.