Şimdi Ara

otomatik vites toyota mı wosvagen mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim şuanda kullandığım araç düz vites toyota dizel corolla comfort modeli.
    otomatik bir araç almayı düşünüyorum.Forum sitesinde Wvnin DSG şanzımanı sorunlarıunı okuyunca açıkcası gözüm korktu.Aslında passat 1,4 TSİ DSG almayı düşünüyordum. bütçe max 50-55 bin arası.
    Dediğim gibi şanzıman konusundaki sıkıntılar beni yeniden toyotaya yöneltiyor.
    Siz olsanız hangisini alırsınız.

senede makzimum 15-17 binm km yapıyorum. dizel almam şart mı ?
    Benzinli olunca çok mu yakıyor. Benim araç kışın 7 litre yazın 6 litre mazot yakıyor 100 km de.

sorunsuz sıkıntısız konfor ve performan alacağım araç hangisidir ?
    Bi el atın kardeşlerim

saygılar.

• Sorun problem=dsg

Tatli caninizi uzmeye gerek yok. Hem Toyota'nin benzinli otomatikleride cok yakmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aralar DSG için "gülü seven dikenine katlanır" sözü geçerli... Aracınızda ses izolasyonu nedeniyle memnun değilsiniz anladığım kadarıyla ancak izolasyon konusunda alman araçlarının bariz bir üstünlüğü mevcut... Ancak sorunsuz otomatik vites isteğiniz önünüzü tıkıyor... Klasik tork konvertörlü bir araç alacaksınız veya mevcut araca sanayide kendiniz yalıtım yaptırma olanaklarını araştıracaksınız ya da manuel Vw alacaksınız ki ben yerinizde olsam manuel passat seçeneği üzerinde dururdum... Dizel benzinli siz karar verin...

• Mondeo al geç
  • Edc

• Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim.
    Ses problemi beni deli etti. Eski aracım hyundai era idi onun kadar ses çıkarıyor :)

otomatik istememdeki sebeb eşiminde kullanması.
    senede maks 17 bin km yol yapıyorum o yüzden dizel olması şart değil diye düşünüyorum.
    toyota almam demiştim bir daha ama sanırım yine toyotaya gidecez :(
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    komşumda vardı benzinli mondeo. adam 1 sene sonra sattı. çok yakıyor dedi. 12 lt den aşağı düşmüyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • newtonmeter kullanıcısına yanıt
    reno aslında masrafı olmayan sorunsuz bir araç fakat fiyat = konfor = perofrmans denkleminde sınıfta kalıyor
  • Yine toyota yine kötü yalıtım... Yalıtımı biraz daha iyi(!) toyota modellerini inceleyin derim avensis gibi... Ya da diğer otomatik seçenekleri olan araç markalarını da seçenekleriniz arasına almanızda fayda var... Ben de toyota araç sahibiyim, yetkili servis ilgisinden memnunum ama şimdi araç alacak olsam soluğu toyota'da almam...

• vw nin kaportası iyi toyotanın motoru iyi. Vw nedense daha tipli duruyo, toyota bende kullAndım bi süre emekli arabası diyodu çevremdekiler

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Sorun problem=dsg

Tatli caninizi uzmeye gerek yok. Hem Toyota'nin benzinli otomatikleride cok yakmiyor.

Toyota yakmiyormu ? Kafan iyimi arastirda gel

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

reno aslında masrafı olmayan sorunsuz bir araç fakat fiyat = konfor = perofrmans denkleminde sınıfta kalıyor

Bende flu Edc var, alırken dizel manuel focustan veya jetta dan daha ucuza aldım. Konfor ise gayet iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Sorun problem=dsg

Toyota yakmiyormu ? Kafan iyimi arastirda gel

Corolla cvt cok mu yakiyor?

• Yukarida,"Bu bölümde ara"ibaresinin karsisina,Dsg yaz "Bul"butonuna bas.

Cikan konulardan birkac tane okuduktan sonra vw bayiilerinin önünden bile gecmeyeceksin,

Otomobil bölümünün abileri,tenezzül ederlerse birazdan gelirler zaten.
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Corolla+cvt+lpg'de seçenekler arasında olabilir sizin için. Ekonomi olarak dizellere yakın olursunuz. Başınız ağrımaz.

• Civic otomatik

• Otomatik şanzımanında çok sorun olduğunu duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Öncelikle herkese selamlar.

Benim şuanda kullandığım araç düz vites toyota dizel corolla comfort modeli.
    otomatik bir araç almayı düşünüyorum.Forum sitesinde Wvnin DSG şanzımanı sorunlarıunı okuyunca açıkcası gözüm korktu.Aslında passat 1,4 TSİ DSG almayı düşünüyordum. bütçe max 50-55 bin arası.
    Dediğim gibi şanzıman konusundaki sıkıntılar beni yeniden toyotaya yöneltiyor.
    Siz olsanız hangisini alırsınız.

senede makzimum 15-17 binm km yapıyorum. dizel almam şart mı ?
    Benzinli olunca çok mu yakıyor. Benim araç kışın 7 litre yazın 6 litre mazot yakıyor 100 km de.

sorunsuz sıkıntısız konfor ve performan alacağım araç hangisidir ?
    Bi el atın kardeşlerim

saygılar.

Ben wv den şaşma derim

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Otomatik şanzıman ile ilgili her zaman sorun olduğuna dair şikayetleri duyacak okuyacaksınız, sonuçta bunlar kul yapısı biraz da şans işi... DSG li araç kullanıp sorun yaşamayanda var, sorun çıkınca canı sıkılıp satan da var... Civic'in tork konvertörlü otomatiği ile ilgili pek sorun duymadım ben ama yalıtım konusu önemli dediğiniz için halen manuel passat için ısrarcıyım... Hanımı ikna edeceksiniz bir şekil, otomatik sorunları ile ilgili sayfaları okutun kendisine...
    PS: Benim araç Toyota Corolla 2007 1.6 Class M/M evlendiğimizde düğün altınlarını kullanarak (salak gibi) aldık, aracı ben de kullanacağım dediğinden otomatik seçtik donanım düşürdük... Sonra kendisine çok beğendiği tek kapı rav4 aldık 2. el... Bu araç bana kaldı ama ben manuel daha donanımlı istiyordum...

• Otomatik her daim pimi çekilmiş bir el bombası gibidir. Manuel al geç. İster 1.000.000 € luk spor araba olsun isterse 7.000 TL lik broadway olsun ustası her yerde vardır ve tamiratı her daim otomatiğe göre UCUZDUR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.